Co sądzicie o nowej stacji tv??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
giovanni50

Druga najlepsza ramówka od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-20.00, na 1. miejscu TCM. Nie liczę stacji płatnych typu HBO, Canal+ czy Cinemax

giovanni50

Stopklatka? Całkiem przyzwoita stacja. Choć czasami szału niema. Ostatnio obejrzałem bardzo dobry stary film polski po rekonstrukcji cyfrowej, trochę zapomniany ale dobry "Zaklęte Rewiry" (pamięta ktoś??) -własnie na stopklatce tv leciał, to sobie obejrzałem. Czasami coś fajnego "wyłapię" na tymże kanale, np. "Zabawy z Bronią" - ten dokument zawsze chciałem obejrzeć, a patrze na stopklatce puszczają (;. Liczę więcej na takie niespodzianki, i będę uważnie obserwował ramówkę.

Telewizji oglądam mało (TVN, Polshit, Pulsy etc., - jakoś zbrzydły mi te kanały. *-*..) a jak już jakąś stacje oglądam, to TVP Kultura, może dlatego, że lubię kino niezależne, a czasem takowe perełki puszczają.

Reasumując: Stacja na pewno mi się przyda, może poleci coś, co zawsze chciałem obejrzeć ;D

Spinel

Szkoda tylko, że filmweb nie dodał jeszcze ich ramówki do programu telewizyjnego. Mam nadzieję że to się zmieni niebawem.

TAURI_3

Też mam taką nadzieję.

giovanni50

Jedna z ciekawszych stacji, dobre filmy lecą.

giovanni50

I już masz dość?

Wyczuwałem dno ale nie aż takie. PO dziesiątki razy te same dziesiątki filmów, na krzyż.

shamar

Krzyżący są częsciej niż w TVP

giovanni50

Wszystko jest częściej niż gdziekolwiek :)

Oczywiście oprócz powtórkowych kanałów Polsatu :)