Witam wszystkich
Na wstępie od razu powiem, przyznam się jestem serialoholikiem. Ciężko mi czasami dogodzić.
Proszę was o pomoc. Szukam serialu akcji Coś na wzór Strike Back najlepiej o jakiś siłach specjalnych, jednakże nie pogardzę również serialem podobnym do revolution, Person of Interst, Blacklist czy arrow. Seriale tj: 100, Walking dead Scorpion, 12Monkeys Agents of Shields, znam także, proszę was o pomoc, bo brakuje mi pomysłu.
Banshee. Sadzac po Twoim guscie, to przy tym serialu przez kilka dni nie odejdziesz od kompa.
Sama akcja, seks i kilka ciekawych postaci.
Tak, Banshee. Jednak zdecydowanie dużo dzieje się w takich serialach jak Prison Break czy Utopia, naprawdę - nie oderwiesz się od ekranu :)
Dużo porządniej ? Błagam. E02. Gostek niewidomy sam rozwala 6 ludzi w pełni sprawnych. Come on ...
Jeszcze niby słyszy zmianę noża rzucanego z ręki do ręki.
Ciut naciągane.
W takim razie polecam serial:
Odrobina dystansu
Oraz jego druga czesc:
Do swiata
Chcesz realizmu, to obejrzyj The Wire, Love/Hate albo od biedy Boardwalk Empire.
A w stylu tego "realizmu" z Strike Back jest jeszcze The Shield.
To obejrzyj wiecej banshee a nie oceniasz serial po 3 odcinkach..ja marudzilem do 5 potem zrobil sie ogien
Może Generation Kill? Tylko kilka odcinków, ale za to jakich... ;) http://www.filmweb.pl/serial/Generation+Kill%3A+Czas+wojny-2008-427201