czy pamietacie jeszcze ten serial? kilka lat temu byl emitowany przez istnejaca jeszcze wtedy stacje RTL 7. bardzo chcialabym go jeszcze raz ogladnac poniewaz uwazam ze to jeden z najlepszych seriali zagranicznych...ogladalam prawie kazdy odcinek...tesknie za Meg, Benem i innymi bohaterami...ale chyba jak narazie zadna stacja nie zamierza puscic powtorek tego serialu:/a szkoda...
Dla mnie też był to świetny serial i z miłą chęcia obejrzałbym go jeszcze raz. Nie wiem czy jest to nadal aktualne, ale wiem że zawsze leciał na niemieckim programie Super RTL. Sunset Beach było naprawdę fajne, obejrzałem prawie wszystkie odcinki, a ostatni był niesamowity, ten chyba mi najbardziej utkwił w pamięci; ale ogólnie to naprawdę bardzo dużo pamiętam z tego serialu. Trudno mi wyjaśnić dlaczego Sunset Beach tak mi się podobał, bo ogólnie to nie przepadam za tego typu serialami ( w Stanach... nazywany operą mydlaną), ale fajnie że ktoś jeszcze o nim pamięta...
Pozdrawiam
"Sunset Beach" to był jest i będzie najlepszy serial z tzw. oper mydlanych. Opóściłam chyba 1 odcinek z 751, bo nie pamiętam czy siostra mi go nagrała ;) choć emisję zminili na 6 rano to ja już od 5 czekałam (mimo iż ostatnie odcinki oglądałam na channel 5 pół roku wcześniej). Wciągający i ciekawy serial, na początku najfajniejsi byli : Meg i Ben (zrobili sie dla mnie troche nudni, Sara dolaczyla, potem Maria), ale jak Olivia przestała pić to się fajniejsza zrobiła i wolałam wątek jej i Gregorego. Bett zawsze była fajna (choc na koncu z nudnym AJ krecila). Eddie Connors byl bardzo fajny (oprócz tych kombinacji z Paulą) - szkoda że wypadł z gry :( , no i ANNIE oczywiscie - nie bardzo ją lubiłam (wręcz nie lubiłam) , bo była wredną jędzą, ale taka osoba byla potrzebna w serialu, fajnie jak cos szlo nie po jej mysli i odwracalo sie przeciwko niej, to ona powinna w pudle skonczyc a nie Gregory (w koncu ona cos kombinowala jak Francesca lezala w szpitalu - udawala jej siostre i chciala ja dobic w pokoju).
Powiedzialam ze jak SB sie skonczy to wiecej nie zaczne ogladac innego serialu tego typu, bo ten byl jest i bedzie najlepszy. Jak powiedzialam tak zrobilam, a czasu juz duzo minelo ;)
Mogliby krecic dalej SB, tyle mogloby sie jeszcze dziac.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów.
a ja chyba jednak wierzę; Z pewnością dużo osób zetknęło się z tym cudownym serialem, jednak wielu fanów Sunset Beach tutaj nie posiada. Fajnie byłoby gdyby jakaś stacja zdecydowała się na wyemitowanie tego serialu...
to był jedyny serial który mnie wciagnął- nawet do tej pory żaden serial mnie nie zainteresował, ciekawy scenariusz mnóstwo wątków przeplatajacych sie wzajemnie, szczególnie z zaciekawieniem śledziłam losy Bena i Meg, mam nadzieje że w końcu jakaś stacja zdecyduje się na powtórną emisję, pamiętam że w trakcie emisji nowych odcinków , RTL 7 zdecydowało sie na powtórzenie od początku odcinków ( o lie pamiętam o 13 leciały ) , ale niestety powtórkę wyemitowali tylko do momentu przyjazdu Bena do Canssas ciekawe czemu urwali powtórki... szkoda... podwójna skzoda ze serial zaczełam ogladać dopiero od momentu wydarzeń na wyspie- czyli pojawienie się Dereka ,powtórka rekompensowała mi stracone odcinki ale niestety przerwano emisje ...
Serial pod koniec miał małą widownię, został przesunięty wtedy na 6 rano. Późniejsze powtórki miały jeszcze mniejszą widownię, dlatego zdjęto je z anteny.
Uwielbiałam ten serial z koleżankami przeżywałyśmy każdy odcinek. Wszystkie seriale powtarzają po 500 razy a Sunset Beach nie!!!!!!!!!czemu?!?!?!?!? TVN wykupił RTL7 to napewno ma ten serial. PROSIMY TVN O SUNSET BEACH PROSIMY PROSIMY PROSIMY PROSIMY my fani SUNSET BEACH
Ojej jak ja kochałam oglądać ten serial!Skończył się dokładnie w dzień moich 18 urodzin:( Pamiętam, że brałam kubek kawy, 3 ciasteczka Hit czekoladowe i przez godzinkę pełny relaks na Sunset Beach:)))) Też bym strasznie chciała, żeby go jeszcze powtórzyli:)