Witam.
Poszukuje jakiegos serialu nawiazujacego do filmów resident evil. Ostatnio obejzalem
wszystkie czesci i szukam czegos o tematyce resztek ocalalych ludzi zmagajacymi sie z
jakimis zombie, potworami itp. wazne tylko zeby bylo to plaga. Chodzi mi glownie o taki
watek przetrwania, ludzie maja male srodki zywnosciowe, broni itd. Nie musi byc zbyt
realistyczne, wazne zeby tylko nie nudzilo :) Rocznik najlepiej 2005> i dobrze by bylo gdyby
byl to jakis glosniejszy tytol i nie bylo problemu z jego wypozyczenien / sciagnieciem.
Jesli istnieje cos podobnego do mojego opisu, prosze o odpowiedzi :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Jaskob

Niedługo ma ruszyć seria będący ekranizacją komiksu The walking dead
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead,+The-2010-547035

Adahn

Ciekawie o cos takiego mi chodzilo, napewno obejze. Tylko jest ten minus ze premiera dopiero za 2tygodnie i odc bedzie wychodzil co tydzien, a ja w sprawie takich rzeczy jestem bardzo niecierpliwy...:)
Najbardziej bym sie cieszyl gdyby istnial juz jakis wyemitowany serial lecz jesli takiego nie ma, to trudno...

Jaskob

Może zainteresuje Cię " Jestem legendą " lub " Księga ocalenia " , jeśli oczywiście jeszcze nie widziałeś .

czykit20

Oczywiscie ogladalem juz :). Mimo wszystko dzieki.

Jaskob

jest anime resident evil degeneracy lub dzien tryfidow ostatnio na SCI FI channel

Jaskob

Miniserial "Bastion" według S. Kinga - klimat postapokaliptyczny i temat zbiorowego szaleństwa.
"Inwazja" serial, w którym obcy atakują, starają się zasymilować, skolonizować Ziemię (Stany) za pomocą hybryd.
Pewnie nie muszę tu pisać, bo to już klasyka - seria filmów o obcym ("Alien", "Aliens" itd aż do numeru 4) ale bez crossoverów "Alien vs Predator", gdyż to inna para kaloszy.