Czytałem sporo Waszych wypowiedzi i wierzę , że ktoś będzie umiał mi pomóc .
Szukam mianowicie serialu , który był emitowany na którejś z polskich telewizji pod koniec lat 90 -tych lub na początku lat 2000 . Grała w nim młoda kobieta ubrana najczęściej w długi , czarny , rozpięty , prawdopodobnie skórzany płaszcz . Miała ciemne włosy nie dłuższe niż do ramion , na końcu zawinięte pod górę na boki . Pamiętam , że często na początku , a jeszcze częściej - na końcu każdego odcinka stała lub siedziała prawdopodobnie wieczorem w ciemności na dachu jakiegoś wysokiego budynku ( przypominało mi to nieco serial " KRUK " ) . Kojarzę też , że dość dobrze potrafiła się bić , ale nie jestem pewien . Wiem , że to wszystko niewiele , ale myślę , że ktoś będzie umiał mi pomóc .
Ja bym bardziej stawiał na Cień Anioła:
http://www.filmweb.pl/serial/Cie%C5%84+anio%C5%82a-2000-31904#
To również nie to , chociaż Jessica Alba jest podobna do tamtej aktorki , a i ca serial jest w podobnym klimacie. Dzięki za próbę .
Sorki , ale przez chwilkę mnie nie było , a tu się wiele ..... Mówią , że do trzech razy sztuka , no i mają rację . E R C E R - jesteś naprawdę bomba . Wielkie , WIELKIE dzięki !!!