Był o kolesiu, który zapadł w śpiączkę i leżał w szpitalu, a we śnie podróżował po dziwnej, jak gdyby postapokaliptycznej krainie, w której były same dzieciaki. Leciał kilkanaście lat temu w TV, bodajże na Polsacie. Kojarzy go ktoś?
Pamiętam ten serial. Udało mi się znaleźć tytuł: to 'The Odyssey' z 1992. Niestety na filmwebie nie ma opisu, ale jest na imdb: http://www.imdb.com/title/tt0103504/
Tak, to ten, dzięki. Dziwi mnie tak nikła popularność tego serialu, z tego, co pamiętam, był całkiem fajny i sporo osób go oglądało.
dzisiaj zaczęłam szukać tego serialu, trafiłam tutaj, na youtube obejrzałam pierwszy odcinek, ale nie jestem pewna czy dokładnie o to mi chodziło. Czy możecie powiedzieć czy ten serial leciał na tyle długo, że bohater był potem nastolatkiem, czy mógł mieć około 16 lat? bo ja właśnie tak pamiętam ten serial, że oni byli nieco starsi, a może to ja byłam taka mała, że bohaterowie wydawali mi się starsi? a i czy pamiętacie, żeby w Polsce leciał pod innym tytułem? to już chyba sobie wymyśliłam, ale ten tytuł mi się wcale nie kojarzy. swoją droga bałam się trochę tego serialu.