Witam jak w temacie, serial myślę jest z lat 90 - przygodowy. Ojciec i dwoje nastolatków brat i siostra nie jestem pewna ale chłopak chyba jeździł na wózku? Tu mam teraz wielką luke ale oni się chyba cofali w czasie nie mam pojęcia jak to robili. Wcielali się w jakieś mitologiczne/legendarne osoby. Pamietam że w jednym odcinku dziewczyna wcieliła się w jakąś indianke. I chyba szukali swojego ojca który utknął gdzieś podczas takiej podróży.
W świecie mitów:-P i wcale nie taki stary jak myślałam. Mam wrażenie że ktoś już szukał tego tutaj ale dokopać sie przez te strony w poszukiwaniach to tak troszkw ciężko:-P
niektórzy tu są dobrzy w odnajdywaniu tytułów czasem tylko na podstawie strzępków informacji :) kiedyś opisałam serial i był w chwile znaleziony :)
Ostatnio samej udało mi się namierzyć film - lata temu obejrzany , pamiętałam tylko ,że to była komedia rosyjska.
Racja, dwa albo trzy razy był szukany w ostatnich miesiącach, ja go nie znam i tylko z tych poszukiwań już kojarzę o co w nim chodzi ;)
To w takim razie dobrze mi się zdało:-P mnie czasem coś tak nachodzi że mam takie przebłyski w głowie i potem musze szukać:-P
Ja już prawie zapomniałem jak się szuka, pierwszy raz od prawie 3 tygodni tu zaglądam, zdradziłem FW na rzecz IMDB :P
Ale wróciłem na stare śmieci ;-)
Hihi ja to czasem dzięki komuś wiem jak szukać ale czasem ciężko bo nic nie wychodzi i staram sie posilkować. A to akurat znalazłam bo podejrzałam u Wujka jak szukać:-P
Ja nie szukam na IMDB, ja TWORZĘ IMDB :)
Tzn. dodaję kontrybucję z okładkami dawnych polskich kaset video, czasem tez wskazuję im błędne zdjęcia czy plakaty do skasowania :P