Uwielbiam pierwszą serię telenoweli BęDę MODELKą...ona jest po prostu mega giga boska...dobrze, że Adrianne Curry wygrała...najlepiej jej wyszło to zdjęcie z wężem, ale ja osobiście głosowałem na Elyse Sewell...była extra...a jak wy sądzicie?
tez to ogladalam ;) Elysa Sewell byla najlepsza racja!! adrianna tez byla ok , a czy byla juz jakas kolejna seria? chetnie bym obejrzala sobie kolejna czesc takiego reality show ;p
na ktorym kanale to idzie w Polsce?? Ja jestem w USA i praktycznie widzilam wszytskie edycje. Nowa edycja wychodzi we wrzesniu w USA bodajze to bedzie juz 8 seria
Heh mówisz o pierwszej serii... A było ich już chyba z 7 ;]
Elyse to ta chuda podobna do chłopaka? Nie przepadałam za nią :/
Adrianne była fajna, chociaż moja faworytka odpadła dużo wcześniej... i znowu zapomniałam imienia... chodzi mi o tą, na której odejsciu wszyscy płakali, nawet Tyra :)
chyba chodzi ci o Kesse.
ja tez to oglądałam ale to szło juz jakiś czas temu, a w usa jest już 8 tych edycji i niedługo mapowstać 9. w Polsce pokazywali CHYBA TYLKO 1 ale nie jestem pewna. a ja chciałam by wygrała Shannon :)
Dokładnie, chodziło mi o Kesse :) fajna dziewczyna :)
Shannon była śliczna ale nie miała takiej osobowości jak Adrienne, bardziej bym ją widziała w wyborach miss USA niż na wybiegu czy na okładce.
A jest coś takiego jak "Będę modelem"?
Bo chciałem zgłosić swoją kandydaturę...
ps. zdjęć nie wysyłam więc darujcie sobie wszelkie prośby ;)
To było więcej serii?
Mówicie o tym, co kiedyś leciało w piątki na 2, prawda?
Taak...Elyse była najlepsza. Potem Adrienne.
Nie mogłam natomiast znieść tych katoliczek- 1 była murzynka, a druga chyba właśnie Shannon...