Ostatnio padł mi telewizor:(Czy ktoś wie w jaki sposób można oglądać stacje telewizyjne na necie? Chodzi mi te bardziej uznane.TVP,TVN też.Na dwójkę już znalazłem sposób:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
keysersoze_2

W maju zrezygnowałem z kablówki i miałem sobie zamontować zwykłą antenę naziemną. I do tej pory tego nie zrobiłem. Na początku było mi dziwnie i nie wiedziałem co z sobą w pewnych momentach zrobić gdy byłem w domu. Ciągle nie mogłem się zebrać do zamontowania tej anteny. Potem już nauczyłem się żyć bez programów telewizyjnych. Tv służy mi w tej chwili tylko do oglądania filmów z DVD i na razie nie chcę montować anteny:) Mam więcej czasu. Przedtem łapałem się na tym, że bezsensownie przełączam kanały nic nie oglądając, a godzina za godziną mijały.
Tak więc zastanów się czy Ci to potrzebne:)
Pozdrawiam. Były tv-maniak.

P.s.
Trochę może brakuje wiadomości, ale zawsze można poczytać w necie, no i są jeszcze gazety, które powoli wracają do mych łask:)

Klarens

Jeżeli bym jednak wiedział to bym pomógł. Niestety nie wiem, ale pomagam windując temat:)
Pozdrawiam. Dopiero teraz zauważyłem, że to Ty:)

Klarens

hehehe.... jeżeli brakuje Ci wiadomości to polecam www.itvp.pl :>

Pzdr.
BiF:>

Tomoos

Clarence dwójka dla Ciebie, abyś mógł sobie Familiadę obejrzeć:) hehe http://www.itvp.pl/player/maxsize.html?format_id=gcd1.5eb75f0d238545649969df937b c1f49f

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KAWOwir

Nałóż karton na głowę i to samo:)

keysersoze_2

Pierdu, pierdu :D

KAWOwir

Nie tykam g***, bo zacznie śmierdzieć.Akysz!

keysersoze_2

Ja teSZ. JUMASDAJ.