Podobno od 1 lipca jest tvn zakodowany. Czy macie tvn bo ja nie ??? Co mpge na to poradzić ??????????????????????????????????????????????????????????????????
jeszcze do niedawna mozna bylo go nastawic na czestotliowsicach cyfrowego polsatu,ale niedlugo juz tam tez zniknie ( moze juz go nie ma) ! Ogolnie chodzi o przepisy Unii,jezeli sygnal wychodzi poza granice panstwa to musial TVN placic dosc spory podatek,wiec go zabrali :)
Ja wlasnie ogladam TVN i nie mialem zadnych problemow z odbiorem i watpie zeby zakodowano taki program, to jest wrecz nie mozliwe bo niby po co? koduje sie C+ czy HBO gdzie lecą superprodukcje przyciągające klientów a nie taki TVN...
chodzi o TVN z satelity ( cyfrowego) wolnodostpeny ( nie z kablowek anaten analogowych itp) , i nie nadaja juz go od miesiaca, jasne ze nie chodzi o kodowanie, bo zeczywiscie po co?koduje sie po to zeby zbierac kase (abonamnet) od uzytkownikow! TVN jest darmowy,chodzi tylko o to zebymy nie wychodzil poza granice kraju,a nadajc go na stalicie Hot- bird nie ma zadnego problemu zeby odebrac go np. w Niemczech - od czego grupa ITI musi placic dosc spory podatek wiec go zdjeli. Sprawdzalem na parametrach polsatu ale juz tez nie chodzi :(
Płac kurwa abonament i nie pierdol. przez takich jak ty są wyższe abonamenty i chujiowsze programy
Chyba wszystko się zgadza bo na cyfrowym też już nie mam tvn, jak również tvn siedem. Mam jeszcze na cyfrze, a analoga nie sprawdzałem ale napewno jest...