niedawno lecial POWRTO WILCZYCY a teraz ogladam Lokis: Rękopis profesora Wittembacha oO tvp1 nie ma co puszczac ? ciekawe co sie stalo ze puszczaja stare polskie horrory
To jest właśnie piękno polskiego kina... Sam widzisz tą magiczną moc ;) Nawet nie wiesz, a film się już skończył dwie godziny temu :P Magia krąży wokół nas :P
Wilczycy okazji oglądać nie miałem, a Lokis: Rękopis profesora Wittembacha czy jak to tam widziałem do połowy, bo się znudziłem tym... osobiście wole ale kino :P
Zresztą... polskie horrory uważam za beznadziejne..., teraz to tylko czekam kiedy będzie "Coś" i mam nadzieje, że udami się obejrzeć >_>
___
Wbijać na mojego bloga - zagadkokonkurs czeka :P
Moim zdaniem "Wilczyca" to jedyny polski horror który się naprawde udał.Niesamowity klimat i ciekawa historia.Film godny polecenia bo inne polskie horrory to niestety straszydła,ale w sensie ich realizacji...
jedynka byla fajna ale mi chodzi o POWROT WILCZYCY to bylo beznadziejne! na tym lokisie to prawie zasnolem komputer mnie tylko pobudzal ! wlasnie ogladnolem to "COŚ" i filmin fajny sa lepsze horrorki ale i sa i gorsze !
pozdr.