co sadzicie o tym serialu?? i czy ktos wie cos na temat ile seri lecialo w PL tv?? i ile jest wogole???

karolinkaxx

Serii jak narazie jest 5, chociarz całkiem możliwe, że będą kolejne. Obecnie na Tvn leci trzecia seria. Nigdy nie puścili i najprawdopodobniej nie puszczą
4 i 5, jak już to za kilka lat. Ja posiadam 3,4 i 5 (15 odcinków, łącznie z 15 odcinkiem pt. Cyborg) Bardzo polecam ten serial bo jest świetny.
POZDRAWIAM

Joe_Armstrong

Serial jest wypasiony ja oglądam aktualnie odc 14 season 05

Czytałem na jakimś forum i stronie ze są juz projekty na 6 i 7 season ale czy to prawda osobiście bardzo bym chciał :D Pozdro

Guzik07

a ja kompletnie wlasnie niewiem gdzie mozna te kolejne serie dostac?/ mozna z neta saciagnac?? jak tak to gdzie??=)

karolinkaxx

Jeśli ci chodzi o Season 6 i 7 to one są dopiero w Projektach teraz aktualnie co tydzień wychodzi jeden odc seri 05 w Stanach :D

Joe_Armstrong

a gdzie moge zdobyc 4 i 5?/ da sie z neta gdzies sciagnac??

karolinkaxx

Jest coś takiego jak Emule i tam wpisujesz smallville i wyskakuje ci season 04-05 a zwłaszcza season 05 bo jest nowy jest tego od #@$%

karolinkaxx

napisz do mnie na gg 7076727 dac ci potrzebne dane.

karolinkaxx

Najnowsze informacje to że sezonów jest 6 i wydaje mi sie że to będzie ostatni ma być 22 odcinki a 22 ma być finałowym tak przeczytałam. na www.youtube.com można cos znaleźć. Polecam w Emule wpisać Smallville bloopers fajne:)szczególnie sezon 2 i 3 i takie w sumie tylko są:) Pozdrawiam:):)

karolinkaxx

..jeden z ciekawszych seriali młodzieżowych - zgrabnie zrealizowany z dobrymi, młodymi aktorami :)..

..uwaielbiam go oglądać, chociaż rzadko kiedy mam czas na to :)..

karolinkaxx

czesc
jestem tu nowy ale piszecie bzdury
ja mam cale 5 sezonow i z 6 sezonu mam 19 odcinkow.
za 3 tygodnie bede mial caly 6 sezon,a jak sie nie myle to pod koniec roku bedzie ostatni sezon 7 do zdobycia z NT.
A wszystkich sezonow na byc 7 na tyle maja aktorzy podpisane umowy.
moje gg:7076727