Już mamy to za sobą...:)
Jakieś uwagi? Żale? A może cieszycie się ze zwycięstwa ulubionego serialu? ^^
Myslovitz fajnie wyglóndali w tych czopkach z papióru :)
A Doda postawiła na elegancja zamias na typowy u nij szok-sex-und-kicz i wyszło jyj to na dobre.
Powiem krótko totalna żenada!!!
Poco to wogule organizować jak to jest niepotrzebne i żałosne na poziomie nagród z Czadu czy Nigerii.
Narobili tych seriali, wypromowali jakies aktoreczki, zaprosili tych samych dziennikarzy co w zaszlym roku i tak sobie rozdaja jakies nagrody... Najlepszy w calej gali byl Rojek z zespolem... A
Doda cycki na wierzchu i zadowolona.
Nie oglądałem ,ale doszły mnie słuchy ,że Kryminalni znowu wygrali?
Fala Zbrodni jest przynajmniej 10 razy lepsza..
pozdro
Musze przyznać że tegoroczne telekamery naprawdę nie wypadły za dobrze... Moja uwage najbardziej przyciagnely puste miejsca na widowni. Kiedys gdy telekamery byly waznym wydarzeniem w teatrze w Warszaie roiło sie od gwiaz a teraz...Kiedy Na wspolnej weslzo na scene widownia byla prawie pusta...Goscie byli zaspani, jakby nieobecni =( Poprostu nikogo to nie interesowało!I jeszez jak w kategori rozrywka wygral Jankowski to sie załamałam...Porazka...Nic tylko czekac na Oscary =)
malaszynski, on juz jest przesodzony, ale dobrze ze nie zmijewski. Tym to juz zygam;) kryminalni, zgadzam sie, fala zbrodni lepsza, ale nie glosowalam wiec nie bede sie rzucac bardzo;)