Wiecie moze jaki model telefonu posiada Katarzyna Maciąg(serialowa Baśka)z serialu teraz albo nigdy?dostala ten tel od Andrzeja...
Moja siostra prosiła o taki na dzień dziecka:)
Prawdopodobnie jest to LG Shine w wersji różowej.
http://www.allegro.pl/item364939250_ke970_lg_shine_nowy_pink_lodz_sklep_raty_.ht ml
chyba...
A co widzisz w tym pytaniu takiego glupiego?To jezeli jestes taki mądry to moze sprobujesz udzielic odpowiedzi na moje pytanie ...
Panie Bond...
Juz to widze jak autorka postu dowie sie o modelu i pierwsze co to bedzie zapierdalac na allegro albo gielde, zeby go kupic... Jesli tego nie bedzie robic, tylko ze zwyklej ciekawosci to sprawdzi to mozna wcisnac jej dowolny kit tak jak wyzej wymieniony...
O co wam w ogóle chodzi??
Chciała wiedzieć. Spodobało jej się i chce sprawdzić ile kosztuje.
Boli was to? No kurwa ludzie dajcie se luz.
A co ma wspólnego do cholery komórka z poziomem serialu czy filmu? i co ci da jeśli się dowiesz jaki to model? Polecisz tak po prostu kupić?
gdybys posiadal jeszcze jakiekolwiek szare komorki to wiedzialbys po co pytam o ten model... chyba nie zeby zaspokoic swoja ciekawosc... Czlowieku jesli nie masz ochoty dyskutowac jak sam powiedziales na "glupie"tematy to nikt Cie tu nie zaprasza... sprawdz lepiej posty z Bondem albo moze Mode na sukces... bo spiety za bardzo jestes...
Ile hałasu o model telefonu ..... Gdybym się w końcu dowiedziała jaki to model to bym poleciała i kupiła ten telefon, bo mi się podoba. Przecież gdy ci się coś podoba i stać cię na to idziesz i kupujesz. Robert, wrzuć na luz ;)
tylko na tyle Cie stac? wyliczanie kto jak pisze... myslisz ze jezeli wstawisz tam "ę" to uczyni Cie o szczebel bogatszym intelektualnie?nie wydaje mi sie...
southmilpitas to nie ten model, aczkolwiek dziekuje za fatyge ;)
Tak Panie"Spięty"dobrze Pan to ujal wydaje sie Panu. Nie jestesmy ta sama osoba...
Czyli po prostu chcecie mieć takie same telefony jak "gwiazdy"? Bo normalnie w inny sposób szuka się takowego sprzętu.
Nie chcemy mieć tego telefonu tylko dlatego ze ma taki serialowa Basia. Nam on sie poprostu podoba, juz dawno powinnam sobie kupic nowy telefon, tylko nie wiedzialam jaki model. Spodobal mi sie ten.
P.S: Robert, ja i andzia to dwie rozne osoby....
kargra89 moze zwracajac sie do Roberta powinnas uzyc polskich znakow w pisowni bo obawiam sie ze bedzie problem z komunikowaniem sie...
Ty wyżej.
Po pierwsze: Nie ładnie tak komuś tyłek obrabiać.
Po drugie: Jeszcze się nie nauczyłaś używać polskich znaków? Piszesz bełkotliwie, bez ładu i składu.
Po trzecie: Takimi pytaniami zaśmiecaj forum tego gównianego serialu.
Jestem w pełni wyluzowany. A i humor dopisuje.
P.S Nie lubię jak ktoś obrabia mnie za plecami, jak ta Andzia.
Dogryzasz ludziom. Mówisz o "zaśmiecaniu forum" a sam w tym uczestniczysz, pisząc choćby bezsensowne i wredne: "Podobno planowane jest wyprodukowanie jeszcze 3000 odcinków.", w temacie niżej. Sorry, taka jest prawda.
Wiesz, raczej kazdy jest indywidualista i sam jest swiadomy tego jak pisze... Niedojrzale jest takie postepowanie jak Twoje.... Nie musze sie przed nikim tlumaczyc z tego jak pisze a juz na pewno nie przed toba.. nie poczuwam sie by na tym forum dbac o pisownie, przejmowac sie tym moge gdzie indziej... (wiec coz mozna pomyslec o tobie?)... no tak.