Wiecie moze jaki model telefonu posiada Katarzyna Maciąg(serialowa Baśka)z serialu teraz albo nigdy?dostala ten tel od Andrzeja...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
andzia124

No wlasnie!!!! Tez chcialam o to zapytac!

kargra89

Nokia Cityman 450

swirOFF

Ubawilo cie to? Jezeli juz masz cos pisac to lepiej tego nie rob.

kargra89

Bo wcale nie smieszy ...

kargra89

Nie ten telefon?

swirOFF

Ha-ha-ha ..... nie, nie ten.

kargra89

To ja już nie wiem.

swirOFF

Moja siostra prosiła o taki na dzień dziecka:)
Prawdopodobnie jest to LG Shine w wersji różowej.

http://www.allegro.pl/item364939250_ke970_lg_shine_nowy_pink_lodz_sklep_raty_.ht ml

chyba...

southmilpitas

No już głupszych pytań chyba się nie da zadawać.

robert_28

Dlaczego sądzisz że to głupie pytanie??

southmilpitas

A co widzisz w tym pytaniu takiego glupiego?To jezeli jestes taki mądry to moze sprobujesz udzielic odpowiedzi na moje pytanie ...
Panie Bond...

andzia124

Juz to widze jak autorka postu dowie sie o modelu i pierwsze co to bedzie zapierdalac na allegro albo gielde, zeby go kupic... Jesli tego nie bedzie robic, tylko ze zwyklej ciekawosci to sprawdzi to mozna wcisnac jej dowolny kit tak jak wyzej wymieniony...

Golan

O co wam w ogóle chodzi??
Chciała wiedzieć. Spodobało jej się i chce sprawdzić ile kosztuje.
Boli was to? No kurwa ludzie dajcie se luz.

andzia124

A co ma wspólnego do cholery komórka z poziomem serialu czy filmu? i co ci da jeśli się dowiesz jaki to model? Polecisz tak po prostu kupić?

robert_28

Pewnie jej się spodobała i chce taką mieć, wielka sprawa....

Justyna_0288

gdybys posiadal jeszcze jakiekolwiek szare komorki to wiedzialbys po co pytam o ten model... chyba nie zeby zaspokoic swoja ciekawosc... Czlowieku jesli nie masz ochoty dyskutowac jak sam powiedziales na "glupie"tematy to nikt Cie tu nie zaprasza... sprawdz lepiej posty z Bondem albo moze Mode na sukces... bo spiety za bardzo jestes...

andzia124

"Spiety" może nie jestem, ale spięty? Któż wie?

robert_28

Ile hałasu o model telefonu ..... Gdybym się w końcu dowiedziała jaki to model to bym poleciała i kupiła ten telefon, bo mi się podoba. Przecież gdy ci się coś podoba i stać cię na to idziesz i kupujesz. Robert, wrzuć na luz ;)

kargra89

Mam wrażenie że ty i andzia to ta sama osoba. Chociaż pewnie się mylę.

kargra89

To to nie jest ten model o którym już pisałem ?

southmilpitas

tylko na tyle Cie stac? wyliczanie kto jak pisze... myslisz ze jezeli wstawisz tam "ę" to uczyni Cie o szczebel bogatszym intelektualnie?nie wydaje mi sie...

andzia124

southmilpitas to nie ten model, aczkolwiek dziekuje za fatyge ;)
Tak Panie"Spięty"dobrze Pan to ujal wydaje sie Panu. Nie jestesmy ta sama osoba...

andzia124

Czyli po prostu chcecie mieć takie same telefony jak "gwiazdy"? Bo normalnie w inny sposób szuka się takowego sprzętu.

swirOFF

Nie chcemy mieć tego telefonu tylko dlatego ze ma taki serialowa Basia. Nam on sie poprostu podoba, juz dawno powinnam sobie kupic nowy telefon, tylko nie wiedzialam jaki model. Spodobal mi sie ten.

P.S: Robert, ja i andzia to dwie rozne osoby....

kargra89

kargra89 moze zwracajac sie do Roberta powinnas uzyc polskich znakow w pisowni bo obawiam sie ze bedzie problem z komunikowaniem sie...

andzia124

Ty wyżej.

Po pierwsze: Nie ładnie tak komuś tyłek obrabiać.

Po drugie: Jeszcze się nie nauczyłaś używać polskich znaków? Piszesz bełkotliwie, bez ładu i składu.

Po trzecie: Takimi pytaniami zaśmiecaj forum tego gównianego serialu.

robert_28

Rob, pszczoła Cię ugryzła? :)

kargra89

Jestem w pełni wyluzowany. A i humor dopisuje.

P.S Nie lubię jak ktoś obrabia mnie za plecami, jak ta Andzia.

robert_28

Dogryzasz ludziom. Mówisz o "zaśmiecaniu forum" a sam w tym uczestniczysz, pisząc choćby bezsensowne i wredne: "Podobno planowane jest wyprodukowanie jeszcze 3000 odcinków.", w temacie niżej. Sorry, taka jest prawda.

kargra89

Na głupie tematy inaczej się nie da.

robert_28

Wiesz, raczej kazdy jest indywidualista i sam jest swiadomy tego jak pisze... Niedojrzale jest takie postepowanie jak Twoje.... Nie musze sie przed nikim tlumaczyc z tego jak pisze a juz na pewno nie przed toba.. nie poczuwam sie by na tym forum dbac o pisownie, przejmowac sie tym moge gdzie indziej... (wiec coz mozna pomyslec o tobie?)... no tak.

andzia124

Możesz się przedemną wytłumaczyć. Masz moją zgodę. Śmiało.

robert_28

Dziekuje, ale nie skorzystam ...