Dzisiaj 95 odcinek Grzesznicy. Niestety ten wspaniały serial się kończy. Zapraszam wszystkich fanów tego serialu do dyskusji.
Dyskusja - jeden ze sposobów wymiany poglądów praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem. Przeprowadzana zwykle w formie ustnej, ale nie tylko (np. dyskusje w formie pisemnej prowadzone są na internetowych forach dyskusyjnych). W wyniku dyskusji dochodzi zwykle do ścierania się różnych poglądów, czasami wypracowywania kompromisów i określania wspólnych stanowisk.
No i zostałem zdemaskowany. A już myślałem, że chociaż raz ludzie pomyślą, że napisałem coś inteligentnego. Niech to dunder świśnie :/
Nie ma co zadawać się z takimi inteligentami. Zawsze coś znajdą...
ale właściwie to źle szukałeś, bo znalazłeś wyjaśnienie do słowa "dyskusja" a nie "dyskusja o serialu".
To będzie ciężka sprawa znaleźć gdzieś znaczenie tego wyrazu.
W pierwszym poście mamy małą podpowiedź, ale sądzę, że to nie wszystko...
Masz rację, nie znam znaczenia "słowa" "dyskusja o serialu"
hahahahaha :p
Nie martw się. Może niedługo wpadnie to ktoś inteligentny i porozmawia z Tobą na poziomie.
Tymczasem my utrzymamy ten temat wysoko na forum, a żeby ludzie mieli powód do śmiechu;)
Pozdrawiam Cię serdecznie.
hehehehehehehehe ładnie ;)
są chyba jakieś kluby miłośników seriali z dolnej półki.
Jak poszukasz może znajdziesz partnerów do dyskusji...
WOW, po blogu poznaję, że Usurpador to prawdziwy miłośnik...
kocham ludzi, którzy mają jakąś pasję...
Szczery szacuneczek
Ciekawe jeszcze czy to chłopak czy dziewczyna.
Nick wskazuje na chłopaka, ale może to imię jednej z postaci z seriali brazylijskich, gdzie imiona kobiet niekoniecznie kończą się zawsze (jak w Polsce) na literę "a".
Matko, a czy tutaj się dzieje coś złego?
Nikt nie pisze, że nie można mieć ulubionych seriali.
Napisałem nawet, że to bardzo dobrze, że jest się czymś zafascynowanym, bo większość populacji nie ma żadnej pasji i jest kompletnie szara.
Pozdro :)