Moim zdaniem na filmwebie przydał by się ranking top 100 seriali. CO wy na to??

BTW: Najlepsze seriale jakie widziałem: Lost, Prison Break

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
jj09

Lost - popieram ;)))

popierasz losta czy top seriali ?? czy to i to ??

jj09

jak dla mnie to:
Ally McBeal
potem:
ER
Gotowe na wszystko
Przystanek Alaska
Boston Public

jj09

Dobry pomysl z Top 100 Seriali, ostatnio ogladam sporo seriali,wiec dobrze byloby wiedziec jakie wg innych sa dobre :).
P.S. Na pierwszym miejscu dalbym Prison Break'a :)

Rafcio_8

a ja pojadę z patriotyzmem i wystawie kandydaturę "Gliny" i "Oficera"

Eddy

o i "Pitbull" był też genialny-serial był pełniejszy i lepiej oddawał zamysły scenarzysty niz film.

jj09

NO przydalo by sie cos takiego:P Do tv wchodzi coraz wiecej seriali i... coraz ciekawsze. No najlepsze jest LOST uwazam ze wiecej tego tyu seriali powinni robic :) ''gotowe na wszystko'' tez sa ciekawe. pozdrawiam :*

aGi

Dla mnie Klan wymiata wszystko! Te inteligentne dialogi, zyciowe historie, rodzinne dramaty i codzienne zmaganie sie z przeciwnościami losu! Poza tym role Ryśka i Maciusia zasługuja na szczególne uznanie! Nie wiem też dlaczego tylu ludzi nabija się z Klanu. Przecież to najlepszy Polski serial, który bije rokordy oglądalności!

jj09

Lost, lost i jeszcze raz lost. Z tymi serialami to ciekawy pomysł. manDy jest za! :D

Skylaria

Lost jest super, ale Prison Break RULEZ!!!

jj09

też oglądałem Lost i uwazalem ze to najlepszy serial i jest nadal kozacki ale po obejzeniu 1 sezonu The 100's zmieniam zdanie CO DO NR 1.

jj09

A jak dla mnie wszystkie seriale na glowe bije juz wiekowe ale zawsze na czasie "TWIN PEAKS". Co o tym myslicie?

użytkownik usunięty
Rita_2

Ja jestem jak najbardziej za takim zestawieniem. Twin Peaks niestety nie oglądałem, z racji wieku może zajmowało mnie bardziej "Beverly Hills 90210". Uwielbiam DH oraz stare dobre Allo Allo.

jj09

Oczywiście "Różowe lata 70-te" oraz "Bajer z Bel-Air" czyli moje dwa ulubione seriale komediowe. Szkoda, że już dawno ich nie puszczali w TV.

____11

"Bajer z Bel-air" byl zabawny,racja:-)
Ale i tak najbardziej przepadam za "Przyjaciolmi":)

jj09

PRZYJACIELE PRZYJACIELEi jeszcze raz PRZYJACIELE......to miom zdaniem najlepszy serial..........jest poprostu "nie do wyjęcia"!!!

mkazyaka_2

PRZYJACIELE x 99 ale super też jest JUST SHOOT ME:)))))))

jj09

jestem jak najbardziej ZA wprowadzeniem takiego rankingu. W dużej mierze dlatego, że ostatnio oglądam więcej seriali aniżeli filmów :)
Moje ulubione seriale to (kolejnosć przypadkowa):
BtVS
desperate housewives
lost
sex and the city
one tree hill (pogoda na miłośc)

jj09

można by poprostu zrobić topliste gdzie wybierało by się katygorie....serial tv, film video, film tv, itd.

jj09

Taki posty juz od dosyć dawna pojawiają sie na filmwebie....miejmy nadzieje ze poskutkują...
Moje ulubione seriale: "Gotowe na Wszystko" i "Detektyw Monk"

jj09

moja lista:

The O.C.
Desperate Housewives
Gilmore Girls
Related

użytkownik usunięty
mrrr

THe X-Files

jj09

Dla mnie najlepsze byly Kroniki Seinfelda. Bardzo błyskotliwy serial, kiedyc emitoway byl na Canal+.
Potem Drew Carey show
Millenium/Archiwum X
Bajer w Bel-Air

111_2

Dla mnie najlepszy serial to Cień Anioła. Nie mam niestety Canal+:(

jj09

Jestem za Top 100 Seriali :))))))))))))))))))

jj09

Zdecydowanie top100 seriali to b.dobry pomysł!!! Moze do kogos z filmwebu w tej sprawie napisac ? Moj ranking top6 to
1.Grey's anatomy
2.Przystanek Alaska
3.Przyjaciele
4.Alf
5.Ally McBeal
6.Rodzina Bundy'ch

rk_krakow

nie chcę nic mówić ale przecież lista top100 seriali już jest :)

Fluorescent

tak a dzieki:) dopiero zaczalem z filmweb i najpierw od forum :)

rk_krakow

a gdzie te top 100 seriali bo nie moge znalezc tego cuda?

agakoz

w zakładce seriale :)

jj09

Zamiast robić drugie TOP100 seriali wolałbym, aby było coś takiego na blogu "ulubione seriale", a nie tylko "ulubione filmy". Pozdrawiam.

Capitan

Zgadzam sie z poprzednikiem powinny byc ulubione seriale na blogu.

Tala

ranking tego rodzaju będzie ciekawym zestawieniem, jeszcze nie spotkałam się z takim przedsięwzieciem! także do dzieła!!

jj09

1. Prison Break - definitywnie top ONE
2. Przyjaciele
3. Lost
4. Alf
5. Świat wg Bundych

pozdr

darule

Oczywscie moj kochany ROSWELL!!!!

ROSWELL FOREVER!!!!!

jj09

1. PRISON BREAK
2. LOST
3. Hmmm... niech będzie : SZPITAL KRÓLESTWO

jj09

1. The O.C (zdecydowanie)
a potem:
2. Przyjaciele
3. Ally McBeal
4. Lost
5. Gotowe na wszystko
6. Roswell
7. Kochane kłopoty
8. Jezioro marzeń
9. Beverly Hills, 90210
10. Felicity

jj09

Kryminalne zagadki Las Vegas i NY, Ally McBeal, Z Archiwum X, Absolutnie Fantastyczne (lol)

jj09

tez jestesm za ty mto dobry pomysl a moje typy to :
1. Greys Anatomy
2. Lost
3. ER
4. Jezioro marzeń

jj09

Kryminalne zagadki Las Vegas i NY, Gotowe na wszystko, Czarodziejki - hehehe :P

jj09

ja uwielbiam Gotowe na wszystko i One Tree Hill. Ale kiedys szalalam takze za Angelem, Buffy, Ally McBeal i przede wszystkim Roswell: w Kregu tajemnic (uzalezniona bylam od niego:P )

jj09

Zobaczcie serial WEEDS. Jak dla mnie jeden z najlepszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jj09

Zobaczcie serial WEEDS. Jak dla mnie jeden z najlepszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jj09

jj09

zobaczcie serial WEEDS nieznany ale za to bardzo fajny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jj09

jj09

ach.. i jeszcze "Chirurdzy" oczywiście :)

jj09

1. "Życie na fali"
2. "Skazany na śmierć"
3. "Gotowe na wszystko"
4. "Lost"

;p

jj09

"Skazany na śmierć", "Zagubieni", "Kompania braci", "Świat według Bundych", "Z Archiwum X", "Okręt".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem