Moim zdaniem na filmwebie przydał by się ranking top 100 seriali. CO wy na to??
BTW: Najlepsze seriale jakie widziałem: Lost, Prison Break
Dobry pomysl z Top 100 Seriali, ostatnio ogladam sporo seriali,wiec dobrze byloby wiedziec jakie wg innych sa dobre :).
P.S. Na pierwszym miejscu dalbym Prison Break'a :)
NO przydalo by sie cos takiego:P Do tv wchodzi coraz wiecej seriali i... coraz ciekawsze. No najlepsze jest LOST uwazam ze wiecej tego tyu seriali powinni robic :) ''gotowe na wszystko'' tez sa ciekawe. pozdrawiam :*
Dla mnie Klan wymiata wszystko! Te inteligentne dialogi, zyciowe historie, rodzinne dramaty i codzienne zmaganie sie z przeciwnościami losu! Poza tym role Ryśka i Maciusia zasługuja na szczególne uznanie! Nie wiem też dlaczego tylu ludzi nabija się z Klanu. Przecież to najlepszy Polski serial, który bije rokordy oglądalności!
też oglądałem Lost i uwazalem ze to najlepszy serial i jest nadal kozacki ale po obejzeniu 1 sezonu The 100's zmieniam zdanie CO DO NR 1.
A jak dla mnie wszystkie seriale na glowe bije juz wiekowe ale zawsze na czasie "TWIN PEAKS". Co o tym myslicie?
Ja jestem jak najbardziej za takim zestawieniem. Twin Peaks niestety nie oglądałem, z racji wieku może zajmowało mnie bardziej "Beverly Hills 90210". Uwielbiam DH oraz stare dobre Allo Allo.
Oczywiście "Różowe lata 70-te" oraz "Bajer z Bel-Air" czyli moje dwa ulubione seriale komediowe. Szkoda, że już dawno ich nie puszczali w TV.
PRZYJACIELE PRZYJACIELEi jeszcze raz PRZYJACIELE......to miom zdaniem najlepszy serial..........jest poprostu "nie do wyjęcia"!!!
jestem jak najbardziej ZA wprowadzeniem takiego rankingu. W dużej mierze dlatego, że ostatnio oglądam więcej seriali aniżeli filmów :)
Moje ulubione seriale to (kolejnosć przypadkowa):
BtVS
desperate housewives
lost
sex and the city
one tree hill (pogoda na miłośc)
można by poprostu zrobić topliste gdzie wybierało by się katygorie....serial tv, film video, film tv, itd.
Taki posty juz od dosyć dawna pojawiają sie na filmwebie....miejmy nadzieje ze poskutkują...
Moje ulubione seriale: "Gotowe na Wszystko" i "Detektyw Monk"
Dla mnie najlepsze byly Kroniki Seinfelda. Bardzo błyskotliwy serial, kiedyc emitoway byl na Canal+.
Potem Drew Carey show
Millenium/Archiwum X
Bajer w Bel-Air
Zdecydowanie top100 seriali to b.dobry pomysł!!! Moze do kogos z filmwebu w tej sprawie napisac ? Moj ranking top6 to
1.Grey's anatomy
2.Przystanek Alaska
3.Przyjaciele
4.Alf
5.Ally McBeal
6.Rodzina Bundy'ch
Zamiast robić drugie TOP100 seriali wolałbym, aby było coś takiego na blogu "ulubione seriale", a nie tylko "ulubione filmy". Pozdrawiam.
ranking tego rodzaju będzie ciekawym zestawieniem, jeszcze nie spotkałam się z takim przedsięwzieciem! także do dzieła!!
1. The O.C (zdecydowanie)
a potem:
2. Przyjaciele
3. Ally McBeal
4. Lost
5. Gotowe na wszystko
6. Roswell
7. Kochane kłopoty
8. Jezioro marzeń
9. Beverly Hills, 90210
10. Felicity
tez jestesm za ty mto dobry pomysl a moje typy to :
1. Greys Anatomy
2. Lost
3. ER
4. Jezioro marzeń
ja uwielbiam Gotowe na wszystko i One Tree Hill. Ale kiedys szalalam takze za Angelem, Buffy, Ally McBeal i przede wszystkim Roswell: w Kregu tajemnic (uzalezniona bylam od niego:P )
"Skazany na śmierć", "Zagubieni", "Kompania braci", "Świat według Bundych", "Z Archiwum X", "Okręt".