Jak zapewne wszyscy wiecie, już 8 grudnia w niedzielę rozdanie Złotych Globów o 2 w nocy. Zazwyczaj przez lata galę transmitował polski HBO, jednak teraz tego w rozkładzie nie widzę. Podobnie nie ma w Canal+, który puszczał Oscary. Ktoś wie czy któraś polska stacja wykupiła prawa czy zostaje stream w necie?
Gale transmitowal Canal+ nie HBO, tak mi sie wydaje.
Prosieben na pewno bedzie transmitowac, ale to Niemiecki kanal.
Złote Globy na 300000% były na HBO, Oscary na C+, dlatego zapytałem, bo nie ma. W każdym razie jakby nie było, nie ma ich w programie ani HBO ani C+.
Podpisuje się pod pytaniem, ponieważ bardzo zależy mi na oglądanieciu. Ponoć ani HBO, ani Canal+ nie wykupili transmisji, ale może jakaś inna stacja, chociażby zagraniczna. Jak ktoś się orientuje to byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje na ten temat. :)
http://www.telemagazyn.pl/artykuly/zlote-globy-2017-zadna-polska-telewizja-nie-p okaze-transmisji-ceremonii-zdjecia-55052.html
Normalka. U nas tylko hajsy zgarniają z kablówek , reklam i wciskają plebsowi kicz jak to tanio sprzedają naszyjniki z chin na klejnot tv za TYLKO 399zl ,ktore na alledrogo chodzą po 10zl. Za droga impra dla nich aby widzom zafundować tak fajną imprezę. Zbierają na Kevina na następne święta.
Rozwiązaniem jest telefon do wróżbity Macieja z pytaniem czy któraś stacja wyemituje w nast roku . Koszt polączenia 2000zl + vat
Jeżeli znajdziecie jakieś dobre streamy to wrzucajcie. Na nbc.com nie zobaczymy w Polsce bo nie jest dostępna transmisja online. Bez sensu że HBO nie transmituje