Witam. Powszechnie wiadomym jest to, iż taka transmisja będzie za pośrednictwem HBO. Czy orientuje się ktoś, gdzie jeszcze można ją zobaczyć ? Może kojarzycie jakiś zagraniczny kanał, na którym może być ona pokazywana ?

Swoją drogą szkoda, że w Polsce TVP Kultura nie transmituje gali Emmy, a zagranicą np. CNN ;)

Pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MF13

No właśnie nie mogę znaleźć informacji, jakie europejskie stacje transmitują galę (oprócz polskiego HBO). Pewnie same kablówki, tak jak nasze HBO. Znalazłem tylko francuskie Serie Club channel, co w niczym nam nie pomaga :P Liczyłem na niemieckie PRO7, które transmituje m.in. Oskary, ale niestety nie. Nagrody telewizyjne z USA, zdają się nikogo w Europie nie interesować, więc trzeba będzie poszukać tuż przed galą streamu w internecie.

Dla zainteresowanych, jedynie transmisje z czerwonego dywanu może obejrzeć na E! Start o północy.

globus

Ręce opadają. Naprawdę byłoby idealnie, gdyby TVP Kultura zainteresowała się kiedyś transmisją na żywo - Złotych Globów, Oscarów i Emmy ;) Nie mówię już o nagrodach BAFTA, gdyż to już fanaberia xD Coś takiego uatrakcyjniłoby ramówkę TVP Kultury - tym bardziej, że w obecnym czasie jest ona w niektórych punktach zbyt elitarna i... wysmakowana.

globus

PRO7 już drugi rok mnie rozczarowało i podejrzewam, że nie wrócą do transmitowania Emmy ;/ Trzeba będzie szukać streamu przed galą :)
@globus - 'widzimy' sie na czacie jak co roku mam nadzieje :D

Dean

No ja też na to liczę.. eLMaQ666 też już do mnie pisał w tej sprawie, tak więc myślę, że tradycyjnie jakaś grupka się zbierze po północy ;)

globus

Pokój założyłem przed chwilą więc wysyłam linki na PW stałym bywalcom.

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=64th+Primetime+Emmy+Awards - dla tych którzy chcą pogadać z nami :)

Dean

Chętnie się dołączę do rozmowy :)

MF13

http://www.phstream.com/2012/07/abc.html

Stream do ABC :)

Dean

Rozumiem, że poza czerwonym dywanem i reklamami będzie także transmisja na żywo z gali... ;)