Witam. Powszechnie wiadomym jest to, iż taka transmisja będzie za pośrednictwem HBO. Czy orientuje się ktoś, gdzie jeszcze można ją zobaczyć ? Może kojarzycie jakiś zagraniczny kanał, na którym może być ona pokazywana ?
Swoją drogą szkoda, że w Polsce TVP Kultura nie transmituje gali Emmy, a zagranicą np. CNN ;)
Pozdrawiam.
No właśnie nie mogę znaleźć informacji, jakie europejskie stacje transmitują galę (oprócz polskiego HBO). Pewnie same kablówki, tak jak nasze HBO. Znalazłem tylko francuskie Serie Club channel, co w niczym nam nie pomaga :P Liczyłem na niemieckie PRO7, które transmituje m.in. Oskary, ale niestety nie. Nagrody telewizyjne z USA, zdają się nikogo w Europie nie interesować, więc trzeba będzie poszukać tuż przed galą streamu w internecie.
Dla zainteresowanych, jedynie transmisje z czerwonego dywanu może obejrzeć na E! Start o północy.
Ręce opadają. Naprawdę byłoby idealnie, gdyby TVP Kultura zainteresowała się kiedyś transmisją na żywo - Złotych Globów, Oscarów i Emmy ;) Nie mówię już o nagrodach BAFTA, gdyż to już fanaberia xD Coś takiego uatrakcyjniłoby ramówkę TVP Kultury - tym bardziej, że w obecnym czasie jest ona w niektórych punktach zbyt elitarna i... wysmakowana.
PRO7 już drugi rok mnie rozczarowało i podejrzewam, że nie wrócą do transmitowania Emmy ;/ Trzeba będzie szukać streamu przed galą :)
@globus - 'widzimy' sie na czacie jak co roku mam nadzieje :D
No ja też na to liczę.. eLMaQ666 też już do mnie pisał w tej sprawie, tak więc myślę, że tradycyjnie jakaś grupka się zbierze po północy ;)
Pokój założyłem przed chwilą więc wysyłam linki na PW stałym bywalcom.
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=64th+Primetime+Emmy+Awards - dla tych którzy chcą pogadać z nami :)