Kto oglądał ten wyśmienity serial w całości i chciałby zgarnąć kilka cennych punktów? Hop sa sa!
Dość niedawno capnąlem go jednym haustem, wszystkie sezony a odnośnie punktów to poczekam może ktoś inny się połasi, ktoś bardziej potrzebujący, no chyba, że chętnych nie bedzie;)
W wolnej chwili się za to zabiorę, no chyba, że będą inni chętni, ale dzięki, galerii jeszcze nie dodawałem, muszę się zapoznać...
Akurat galerii użytkownik samodzielnie dodać nie może. Kiedyś lubiłem je podpisywać. Ale zajmuje to bardzo dużo czasu, szczególnie, gdy szuka się potwierdzonego źródła do zdjęcia z aktorem spoza głównej obsady. Gdy nie podpiszesz galerii w miarę dokładnie to kontra z reguły zostaje odrzucona.
Ja mam problem takiej natury, że nie mogę wybrać aktora który jest na zdjęciu, ponieważ pokazuje mi tylko główną obsadę a ręcznie dodać się nie da...
Zdjęcia aktorów epizodycznych są w kontrze przy ekipie. Trzeba kliknąć "Pokaż więcej osób z ekipy".
Ze znalezieniem niektórych jest dosyć ciężko. W trakcie ich wyszukiwania oczopląsów można dostać.
Już wiem, Beeshop mnie poinstruował;) Ale dzięki za odzew. Ja mam lepszy patent, szukasz obrazu w google, znajdujesz nazwisko aktora ze zdjęcia i lecisz CTRL+F po nazwisku, bez szukania.
CTRL+F naumiał mnie Beeshop, ale jak połączysz to z "wyszukaj obrazu w google" to jest 4 razy mniej roboty, niżeli masz szukać w obsadzie 500+ i scrollować pół dnia;)
Alternaria i Cladosporium oraz Penicillium i Aspergillus??
Biorę w ciemno:P Dobra starczy tego spamu:P
Serial widziałem, ale dawno temu. Podpisałem część, 1 kontrę, reszty niestety nie dam rady. Trzeba na to dużo czasu, a ja go aż tyle obecnie nie mam.
Dla chętnych: http://www.imdb.com/title/tt0439100/mediaindex?ref_=tt_pv_mi_sm
Z tego co pamiętam, to do łatwych zdjęć, tzn. obsady głównej i znanych aktorów źródła nie były potrzebne. Wiele takich kontrybucji widziałem akceptowanych przez weryfikatorów. No chyba, że coś się w ostatnich latach zmieniło. Mi chodziło o co innego zresztą.
Jak materiały do scenariusza czy historia:P
Zacząłem podpisywać te zdjęcia, dodałem 3 kontry jak na razie...Pominąłem kilka fotek których nie wiedziałem jak opisać, jakieś mało znaczące, większość będzie opisana.
A z tym co pisałem ci na PW to jakiś błąd FW był, zresetowałem wszystko, zrobiłem kontrę od nowa, wszystko ładnie przeszło, dzięki za CTRL+F, okazało się bardzo pomocne.