Słyszałem różne plotki i pogłoski ale wydaje mi się że narazie o trzecim sezonie możemy zapomnieć bo chyba reżyserowi zabraknie pomysłów:P No ale jak narazie to do końca drugiego sezonu jeszcze 4odcinki(jeśli ktoś jest na bieżąco:))więc zobaczymy jakie będzie zakończenie..,a może wcale go niebędzie jeszcze???czekam z niecierpliwością i jeśli ktoś coś wie no to czekam na info:)

akabluntman

Z tego, co słyszałam, Prison Break ma liczyć aż 6 sezonów o_O A trzeci sezon ma tak różnić się od drugiego, jak drugi od pierwszego. Ciekawe, jaką wymyślą formułę... Oby niczego w stylu, że za całą akcją Firmy stoją zielone ludziki ;P

Gladka

6?!^^ mam nadzieje że to prawda:)i jestem ciekaw jak to będzie wyglądać mam nadzieje że z biegiem sezonów serial niespadnie na psy tak jak losci:)

akabluntman

pewnie bedzie wlasnie tak jak z lost... bo w tej chwili ta cala historia juz sie dluzy.

akabluntman

jak by mialo byc 6 sez to spadnie na psy juz w 4, juz w 3 moze byc smiesznie

akabluntman

Sezon 3 jest na pewno... i to będzie ostatni sezon z tym że podobno oni zostawią część wątków otwarte...

jagh14

w te wakacje mają nakręcić 3 sezon który wyemitują jesienią

akabluntman

jeśli ktoś jest na bierząco to trzy odcinki

tomek100milionow

Powiem tak - to będzie nieporozumienie jak z piłą - 1 najlepsza, 2 gorsza, 3 jeszcze gorasza, a w planie ma być nawet 6... - bez przesady.
Nie ma szans by sezony 4 -6 Prison Break były dobre..., jeśli tak będzie to przeżyje szok :P

akabluntman

Hehe, pewnie z 6 sezonie główny bohater się obudzi i okaże się, że to wszystko to był tylko taki zły sen :P.
Nie widziałam jeszcze II sezonu, ale z tego co czekałam to nie trzyma już poziomu pierwszego, a szkoda...Chociaż w zasadzie powinnam się na ten temat wypowiadać, kiedy obejrzę ;).
Niektórzy po prostu nie wiedzą, kiedy trzeba przestać! W każdym razie rozciągnięcie tej historii do nawet 4 sezonów jest nieco ...chore? ;)

akabluntman

Ostatnio jak czytalam taka jedna strone o Prison break, to okazało sie ze bedzie 3 sezon i to juz 29 sierpnia tego roku!! nie wiem czy to prawda, ale mam nadzieje ze tak, narazie czekam z niecierpliwoscia na dostanie odcinka 17,18,19,20,21,22 sezon drugi

akabluntman

ja juz dawno zakonczylam drugi sezon. musze przyznac ze ostatni odcinek jest bardzo ciekawy. czekam na trzeci sezon,mam nadzieje ze bedzie tak dobry ja poprzednie.

justynka19p

Podobno też Stormare nie wyklucza powrotu Abruzziego do serialu, więc nie wiem jak, ale mam nadzieję że się jeszcze pojawi...W sumie skoro (SPOJLER) Barbossa mógł wrócić do "Piratów" to Abruzzi też może....

FEAsaurus_Rex

abruzzi zostanie zastrzelony to jak moze wrocic

marcinfifa2006

bedzie 6 sezonow!!!! gdyby byly 3 to rezyser od razu by powiedzial!!! a jak ma byc 6 sezonow to bedzie 6 i tyle

marcinfifa2006

Nie będzie 6 sezonów...
"Cytując wypowiedź Scheuring "Widzowie dostaną zdecydowane zakończenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do końca znajdzie rozwiązanie?...Co jeszcze przyniesie nam nowy sezon? Znajdziemy w nim m.in. 8 głównych bohaterów oraz jedną lub dwie całkowicie nowe role. Postacie, które przetrwają nieustającą ucieczkę wciąż będą ze sobą powiązani linią fabularną.

Jaki los spotka agenta Mahone?a w którego wcielił się William Fichtnear? W odpowiedzi na pytanie fanów Scheuring stwierdził, że William w roli agenta strasznie mu się spodobał a co za tym idzie ? jego obecność w nowej serii jest bardzo prawdopodobna.
Kolejnym novum jest pojawienie się roli kobiecej. Określono ją jako osobę, której sposób bycia zbiega się z tym jaki prezentuje Michael ? inteligencja. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów. Kto to taki? Tego niestety nie wiemy.

Wszyscy miłośnicy Sary Tancredi, usłyszawszy wiadomość o ciąży aktorki, zaczęli się obawiać o jej dalszy los w serialu. Uspakajamy i informujemy że Sara nie zniknie. Paul Scheuring mówi, że jej rola jest zbyt istotna dla fabuły, by nagle całkowicie z niej rezygnować. Ze względu na to że poród aktorki zaplanowany jest na późne lato, co zbiega się z premierą III sezonu, pierwsze odcinki nowej serii będą emitowane bez jej udziału. Scheuring oznajmia, że jej tymczasowe zniknięcie pasuje do wątku, ale odmawia potwierdzenia pogłosek, ze Sara Tancredi zostanie porwana"

TO JEST CAŁY CYTAT Z WWW.PRISON.PL

jagh14

no to jesli beda tylko 3 sezony to oznacza ze scofield trafi do wiezienia i z niego nie wyjdzie a to zakonczenie byloby bezsensu

marcinfifa2006

Hmmm? Takie rozumowanie jest raczej bez sensu... Czyli musi byc sześć sezonów aby nastąpiło rozwiązanie fabuły? :/

marcinfifa2006

Jest milion sposobów żeby zamknąć tą opowieść w 3 sezonie... nie koniecznie więzienie...

użytkownik usunięty
jagh14

Jak na przykład oszpecenie Scolfielda.... to by było straszne... wszystkie fanki by się od niego odwrócilly i serial umarłby śmiercią naturalną:)

hmmm myślałam bardziej o czymś w rodzaju "ktoś z firmy zaczyna sypać" no ale nigdy nie wiadomo:P Scenarzyści udowodnili że potrafią zaskakiwać:)

akabluntman

jednak coraz głośniej o 3 sezonie ( nawet są szczegóły: premiera sierpień 2007) Oglądałam zwiastun ostatniego (czyli 22) odcinka II sezonu i potwierdzam , że wygląda na to że zakończenia nie ma.... ale od 2 kwietnia (data ukazania się właśnie 22 odc II sezonu) do sierpnia nie da się wytrzymać na "bezdechu" ;-(

kasiaheinz

29 sierpnia... dlaczego tak długo?
Dla osób które jak ja obejrzały odcinki 1x1 do 2x21 praktycznie dzień po dniu... to zbyt długo zdecydowanie!

Mam nadzieję że będzie warto. I że nie zejdzie na psy jak lost.
(22 we wtorek? nie oglądałam zaraz po pojawinia się więc nie mam pojęcia jaki jest "harmonogram" pojawiania się odcinków...:( )

akabluntman

3 sezon na 100% bedzie...2 sezon zakonczy sie bardzo tajemniczo.jestem bardzo ciekawa czy Michael bedzie z Sara.jesli ktos wie to czekam na info:)mam nadzieje ze odpowiedz brzmi "tak".zbyt piekna milosc zeby miala sie skonczyc.pozdrawiam wszytskich fanow:)

wilkolak111

Z tego co ja wiem, bo DUŻO o tym czytam i w ogóle to serial ma być zakończony na 3 sezonie!I nie będzie na pewno 6... A ja już skończyłam ogładać 2 sezon (2x22 "Sona")... Rzeczywiście kończy się bardzo TAJEMNICZO!!!Ja też mam taką nadzieję, że będą razem:)I fajnie, że doszli wreszcie do tego, że wyznali sobie miłość:)Jakby ktoś coś chciał wiedziec to piszcie: asia1302@onet.eu POZDRAWIAM:)

asia1302

Dużo czytać nie wystarczy, bo dużo rzeczy ulega zmianie. Miało się też skończyć na dwóch sezonach, a tak nie jest.

Siekierezada

A tak powinno być. (SPOJLER) Bez Abruziego to już nie to samo, mam nadzieję, że w trzecim sezonie T-Bag jeszcze się pokaże.

FEAsaurus_Rex

Dokładnie - szkoda Abruzzi'ego. Oprócz świetnej fabuły, mocną stroną PB są też wspaniałe, charakterystyczne postacie - Sucre, T-Bag, Abruzzi, Bellick, Mahone, Kellerman, no i Michael.

akabluntman

III sezon Prison Break'a napewno bedzie:) premiera 29 sierpnia 2007 :P troooche długo xD
Z tego co słyszalam to Michael ucieknie z Sony. W sumie mozna sie domyślec po tym 1 korytarzu i wyjściu na spacerniak ;]
A PB mialo sie zakonczyc na 2 sezonach, ale serial zdobył tak wielką popularnosc ze nakrecaja III :) wszystko sie wyjasnilo pod koniec II sezonu. Linc i Sara zostali uniewinnieni. No ale musialo sie jakos skonczyc zeby byla ta III seria:P wiec Michael trafił do tej Sony i z tamtad ucieknie ;) i całe ściganie od nooowa :]

akabluntman

3 sezon bedzie o tym że beda sprawdzać czy michael jest geniuszem. dadza mu znowu uciec i beda wszystko rejestrowac na ten temat:) a propo to 3 sezon bedzie w sierpniu:) a 2 seria konczy sie tak...ze nic nie wiadomo:PP

darka_92

Mnie przeraziło tylko jedno... To jak Bellick leżał na podłodze w tej Sonie i prawie do siebie podobny nie był, tak go pobili...

Zenobia

A jak dla mnie to to straszne, że oni chcieli żeby poszedł do więzienia tylko po to żeby zobaczyć czy ucieknie (czy jest geniuszem)... Smutne.
Oni chcą żeby dla nich pracował czy co? No ale przynajmniej będzie ciekawie :)

Zenobia

A jak dla mnie to to straszne, że oni chcieli żeby poszedł do więzienia tylko po to żeby zobaczyć czy ucieknie (czy jest geniuszem)... Smutne.
Oni chcą żeby dla nich pracował czy co? No ale przynajmniej będzie ciekawie :)