Macie jakiś ulubiony reality show? Najlepszy według mnie to Dom nie do poznania. Pozdrawiam;-)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
montanka

"Obóz dla łobuzów" ale nie wiem czy to jest dokument czy reality show, fajny tam jest taki jeden zią, taki zamulony.

montanka

Zgadzam się, "Dom nie do poznania" jest super, a Ty i jego ekipa są naprawdę sympatyczni. Chociaż obecnie produkcje "reality show" są nieraz robione na siłę. Dam przykład: nie znam tytułu tego programu, ale leci też na polsaciku, a traktuje o ludziach zatrudnionych w jakiejś restauracji i przeżywają tam rozmaite perypetie. Dla mnie przegięcie.

kasiaczek

A już wie ktoś, jaki reality show wypuści polsat w te wakacje? Jestem pewien że przebije "Wszystko o Miriam":P

kasiaczek

kasiaczek mówisz o "Hell's Kitchen" cy jak to się pisze ;) też mi się to podoba, ale Dom nie do poznania rządzi ;)

montanka

Nie wiem czy to reality show, ale lubię "Kto tu rządzi" i "Miejski ogrodnik". Poza tym "Dom nie do poznania" też jest świetny.

Miss_Fantasia

jeśli to mozna zaliczyc, bardzo lubiłem dawnego "Big Brathera" i "Wyprawa Robinson.
NIe nawidze "załóż sie" szczególnie jak prowadził moller

montanka

Zdecydowanie extreme makeover,masa ludzi ktora sprawia radosc i daje szanse na lepsze zycie innym,cos pieknego :-)))
Jestem na biezaco ze wszystkimi odcinkami i naprawde to co robi glowna ekipa projektantow,budowlancow czy spolecznosc z okolicy , sprawia ze czlowiek nieraz sie poryczy przed tv/monitorem.
Absolutny no. 1 , wg. mnie wzorowy przyklad na to jak programy reality show powinny wygladac.

użytkownik usunięty
tomian

Swego czasu podobał mi się "Agent", ale teraz już reality mnie nie bawią pzdr

1. Mój wstrętny tłusty narzeczony (Narzeczony dla mamony)
2. Mój wstrętny tłusty szef
3. Wyprawa Robinson i Ryzykanci
4. Dom nie do poznania

Obóz dal łobuzów też dobry ale nie wiem czy to reality show :]
Agent też był dobry

tomian

Nic dodać nic ująć:) Szkoda tylko, że takich programów, jak "Dom nie do poznania" jest tak niewiele:(

montanka

Sejm aka Senat.

użytkownik usunięty
montanka

"Dom nie do poznania" - polsat w USA - gdzie przebódowują rodziną domy ??

Najbardziej lubię "American Chopper" z TVN Turbo. Program ten jest żywym przykładem, jak beznadziejnie głupi są obywatele USA. Niedouczony naród, który sądzi że jest ostoją wolności!!! Biedacy niewiedzą w jak restrykcyjnie policyjnym kraju przyszło im mieszkać....ale zboczyłem z tematu..ups

OLO78

Ale trzeba im przyznac, iz znaja sie na swojej pracy....
Choppery w ich wykonaniu sa rewelacyjne....
generalnie sporo mozna wyniesc z tego programu....
Nie liczac tych sytuacji nie zwiazanych z budowa chopperow....
Pozdrawiam Pana ;]

montanka

1. Dom nie do poznania
2. Fear Factor
3. Zamieńmy się żonami

montanka

dajcie spokój, "Dom nie do poznania" jest strasznie nudny i nic ciekawego w nim się nie dzieje :(

użytkownik usunięty
montanka

MÓJ WSTRĘTNY TŁUSTY SZEF (kiedyś NACJA KORPORACJA)
uwielbiam, najlepszy reality show! ŚWIETNY!!!!!!

montanka

1. Fear Factor
2. Hell's Kitchen
3. Dom nie do poznania

użytkownik usunięty
montanka

Szukanie pracy dla Marcinkiewicza...

montanka

Zgadzam się ;) dom nie do poznania i Hell's Kitchen jest THE BEST ! no a najlepszy z nich jest Tej ;)) jaja jak berety xD Bardzo lubię na to patrzeć dzisiaj chyba też leci ?

montanka

Hell's Kitchen wymiata^^... .temu facetowi nawet mafia by nie podskoczyła ;]... .

.

diana6echo

1.Survivor.
2.Survivor.
3.Jak ktoś nie wie co to Survivor to powiem, że Ryzykanci.
4.Fear Factor.
5.Hell's Kitchen.

Te wszystkie polsatowskie też nie są złe.
Z rodzimych produkcji to Agent był niczego sobie.

Iranzilla

Dom nie do poznania;)
Masz racje,Agent nie byl taki zly...
Ciekawe jak Polsatowi wyjdzie BB(?);P

Pistacia

Fera Factor
Dom nie do poznania (oczywiście)
True live na Mtv i made
Lubiałem też Big Brothera

Camill

nieustraszeni
mój wstrętny tłusty narzeczony
ryzykanci

Iranzilla

Jak Survivor to może Survival Nida? : P polski amatorski odpowiednik ;) https://www.youtube.com/watch?v=vBE41NQjWiw&spfreload=10

montanka

Ja uwielbiam show gwiazdy recytują poezje na lodzie.Drugi to celebrity splash czekam na siostry Gryczan fala tsunami pochłonie nas wszystkich

montanka

keeping up with the kardashinas hahaha xD

montanka

Survivor widzialem wszystkie sezony i czekam na jeszcze :-) byla tez polska wersja
https://pl.wikipedia.org/wiki/Survivor_(reality_show)
Gwiazdy lombardu
Króliczki Playboya
Hardcorowy lombard
Wojny magazynowe
Łowcy okazji
Wszystko o Miriam................. :D
Dynastia Kaczorów
Z kamerą u Kardashianówod ............itd

montanka

Kiedyś Big Brothera lubiłem i Agenta teraz nie oglądam żadnego

raiden19

Gwiazdy lombardu oglądam od czasu do czasu na TV Puls. I chyba tyle ;)