Macie jakiś ulubiony reality show? Najlepszy według mnie to Dom nie do poznania. Pozdrawiam;-)
"Obóz dla łobuzów" ale nie wiem czy to jest dokument czy reality show, fajny tam jest taki jeden zią, taki zamulony.
Zgadzam się, "Dom nie do poznania" jest super, a Ty i jego ekipa są naprawdę sympatyczni. Chociaż obecnie produkcje "reality show" są nieraz robione na siłę. Dam przykład: nie znam tytułu tego programu, ale leci też na polsaciku, a traktuje o ludziach zatrudnionych w jakiejś restauracji i przeżywają tam rozmaite perypetie. Dla mnie przegięcie.
A już wie ktoś, jaki reality show wypuści polsat w te wakacje? Jestem pewien że przebije "Wszystko o Miriam":P
kasiaczek mówisz o "Hell's Kitchen" cy jak to się pisze ;) też mi się to podoba, ale Dom nie do poznania rządzi ;)
Nie wiem czy to reality show, ale lubię "Kto tu rządzi" i "Miejski ogrodnik". Poza tym "Dom nie do poznania" też jest świetny.
jeśli to mozna zaliczyc, bardzo lubiłem dawnego "Big Brathera" i "Wyprawa Robinson.
NIe nawidze "załóż sie" szczególnie jak prowadził moller
Zdecydowanie extreme makeover,masa ludzi ktora sprawia radosc i daje szanse na lepsze zycie innym,cos pieknego :-)))
Jestem na biezaco ze wszystkimi odcinkami i naprawde to co robi glowna ekipa projektantow,budowlancow czy spolecznosc z okolicy , sprawia ze czlowiek nieraz sie poryczy przed tv/monitorem.
Absolutny no. 1 , wg. mnie wzorowy przyklad na to jak programy reality show powinny wygladac.
1. Mój wstrętny tłusty narzeczony (Narzeczony dla mamony)
2. Mój wstrętny tłusty szef
3. Wyprawa Robinson i Ryzykanci
4. Dom nie do poznania
Obóz dal łobuzów też dobry ale nie wiem czy to reality show :]
Agent też był dobry
Nic dodać nic ująć:) Szkoda tylko, że takich programów, jak "Dom nie do poznania" jest tak niewiele:(
Najbardziej lubię "American Chopper" z TVN Turbo. Program ten jest żywym przykładem, jak beznadziejnie głupi są obywatele USA. Niedouczony naród, który sądzi że jest ostoją wolności!!! Biedacy niewiedzą w jak restrykcyjnie policyjnym kraju przyszło im mieszkać....ale zboczyłem z tematu..ups
Ale trzeba im przyznac, iz znaja sie na swojej pracy....
Choppery w ich wykonaniu sa rewelacyjne....
generalnie sporo mozna wyniesc z tego programu....
Nie liczac tych sytuacji nie zwiazanych z budowa chopperow....
Pozdrawiam Pana ;]
MÓJ WSTRĘTNY TŁUSTY SZEF (kiedyś NACJA KORPORACJA)
uwielbiam, najlepszy reality show! ŚWIETNY!!!!!!
Zgadzam się ;) dom nie do poznania i Hell's Kitchen jest THE BEST ! no a najlepszy z nich jest Tej ;)) jaja jak berety xD Bardzo lubię na to patrzeć dzisiaj chyba też leci ?
1.Survivor.
2.Survivor.
3.Jak ktoś nie wie co to Survivor to powiem, że Ryzykanci.
4.Fear Factor.
5.Hell's Kitchen.
Te wszystkie polsatowskie też nie są złe.
Z rodzimych produkcji to Agent był niczego sobie.
Jak Survivor to może Survival Nida? : P polski amatorski odpowiednik ;) https://www.youtube.com/watch?v=vBE41NQjWiw&spfreload=10
Ja uwielbiam show gwiazdy recytują poezje na lodzie.Drugi to celebrity splash czekam na siostry Gryczan fala tsunami pochłonie nas wszystkich
Survivor widzialem wszystkie sezony i czekam na jeszcze :-) byla tez polska wersja
https://pl.wikipedia.org/wiki/Survivor_(reality_show)
Gwiazdy lombardu
Króliczki Playboya
Hardcorowy lombard
Wojny magazynowe
Łowcy okazji
Wszystko o Miriam................. :D
Dynastia Kaczorów
Z kamerą u Kardashianówod ............itd