No ludzie który serial jest Waszym ulubionym i dlaczego?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Flo

obrady sejmu ;)
Nie będę się zbyt dużo rozpisywał, bo możnaby wymieniać w nieskończoność... A oto moje typy - świetnym serialem, wręcz nie do przebicia była "Kompania Braci" na podstawie książki Stephena Ambrose'a. I nie tylko dla wielbicieli filmów wojennych... Drugim, wartym polecenia jest "Sześć stóp pod ziemią"... No i oczywiście "Rodzina Soprano". Z naszych rodzimych produkcji najchętniej oglądam perypetie rodzinki Kiepskich... Ale niekiedy nic nie może równać się z obradami sejmu RP :P

kamo

Hehe
Obrady Sejmu to świetny serial komediowy :]]]]]]]]]]

Flo

...serial wszytkie sa ok
y... jesli chodzi o serial to duzo jest bardzo cool'owych seriali ale niektoore sa lepsze i niektooore gorsze tak to jush bywa
moimi najfajniejszymi serialami sa:
1.lata siedemdziesiate (serial komediowy o mlodzierzy wlasnei z lat 70)
2. przyjaciele(rooowiesh sreial komediowy o przyjacielach ktoorzy pokazuja ze mozna jedank przetrwac najtrudniesze zeczy i nadal sie kumplowac ' to jest po prostu znakomita przyjazn)

użytkownik usunięty
Flo

Kochane kłopoty!!
Bo jest super!! Chcesz sprawdzić dlaczego? Odwiedź stronkę http://www.gilmoregirls.prv.pl to się przekonasz!

Flo

szarik
Jak to który Pancerni .Rewelacyjny film , akcja , romans a do tego ta Marusia.

Flo

Ja ostatnio zaczęłam oglądać Niewolnice Victorię na playpuls,pl. Przyjemny do oglądania :)

dominikachaberska

14 lat czekania na odpowiedź...

Flo

Ja jestem z tych co mają syndrom Rodziny Soprano :D Przez ten syndrom kupę czasu szukałem i szukam czegoś co mi zapełni pustkę jednak nic do tej pory nie przepiło choć również mocno związałem się z "Prawo ulicy" "Synowie Anarchii" "Oz". Oglądałem również kilka topowych seriali które nie koniecznie są o podobnej tematyce co Rodzina soprano np Breaking Bad czy Kompania braci i również mogę przyznać, że są świetne. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać bo na prawdę wiele seriali tych bardziej znanych i nieznanych przeleciałem i nie jeden dostał ode mnie mocną dyszkę ale takie które które utkwiły we mnie na dobre to jest ta garstka i nie sądzę by kiedykolwiek coś powstało co zjadło by takie giganty. Generalnie prawdopodobnie wyczerpałem już zakres seriali o tematyce kryminalnej i ostatnio poruszyłem pewien temat czy istnieje serial związany z kulturystyką/dietetyką coś co zaprezentuję jakąs rodzinę grupkę z siłowni czy może jakąś siłownie gdzie ćwiczy grono osóbek związanych ze sobą niczym rodzina jednak na dzień dzisiejszy nie istnieje :<

Flo

The best po wsze czasy to polskie „Czarne chmury'' ;)

Rosyjski „Mistrz i Małgorzata''.

Star Trek 1966

Rzeka nadziei .