Jaki serial wg Was powinien powrócic na antene TV ?? Moim zdaniem powinien to być "Beverlly Hills 90210" z przyczyny bardzo prostej - jest kultowy!!
Witam!
Uważam ze powinnien powrócić ''Detektyw Monk''. Ten serial jest po prostu inny od wszystkich, jest świetny. ''Dowody Zbrodni'' powinny być puszczane nieco wcześniej i nie obraził bym sie gdyby powrócił kultowy serial ''Drużyna A''. Pozdrawiam
Ja Bardzo bym chciała żeby Polsat wreszcie puścił drugi sezon 24 godzin bo pierwszy sezon był dwa lata temu i od tego czasu słuch o nim zaginął.
Oprócz tego mogliby puścić ER który według mnie jest po prostu boskim serialem!!!
Moje ulubione to oczywiście: "Beverly Hills", "Przyjaciele" i ostatnio polubiłam "Detektywa Monka":))
"Futurama", "The Simpsons", "Family guy", "Latający Cyrk Monty Pythona" ( http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=198 [www.petycje.pl/petycjeP ...] ) i "Drew Carey Show". Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
Jesli chodzi o moje ulubione seriale to..
"Friends"- ten serial nigdy mi się nie znudzi:)
"Ally Mc Beal"
"Six Feet Under"
"Ich Pięcioro" ( oglądając go ponownie przypomniałam sobie wkońcu skąd znam przystojniaka z "Lost"! ;) btw. "Lost" też zapowiada się ciekawie...
Kisses
THE X FILES 9 seria.. TV oczywście woli kupić jakieś syfisate telenowele niż porządny serial :./ Straciłam nadzieję..
Muszę dodac jeszcze, że oczywiscie "Przyjaciele" :-) no i bardzo sie cieszę, że TVN 7 emituje kolejne serie :-)
Monthy Pyton bo oryginalne i dawno nie było, kapitan Kloss bo sentymentalne, O takim weterynarzu i psie klappupce (za chiny nie wiem jaki był tytuł, ale serial był angielski), I love Lucy , ale nie wiem czy to w ogóle było u nas w Polsce puszczane.
To ja bym była za "powrotem Supermena" z Dean'em Cain'em i Teri Hatcher =P
A z bajek dla dziecie to za "Opowieści z Narnii" (nie pamiętam jaki tytuł miało to jak leciało w telewizji ale chyba taki :P) - piękna =)
A na marginesie to obejżałąbym "Roswell", ale druugą edycję i "Dragon ball" - najchętniej AF =P
Pozdrofionka =)
jak dla mnie mogli by puścić jeszcze raz Capitana Tsubasę - bajka mojego życia.. pierwsze sezony Z Archiwum X, Roswell a jeśli chodzi o nowe zdecydowanie Lost ;) pzoa tym lubiłam nawet Magdę.M niby takie niezbyt ambitne, ale nawet fajne...
Witam!
Oczywiscie FRIENDS #1, Everybody Loves Raymond, Becker, The King of Queens
Pozdrawiam serdecznie!!
The Simpsons.
Mam jedno pytanko czemu tylko żadna z polskich stacji tv nie emituje tego serialu(mowa o ogólnodostępnych)??? Pokazują go np. czesi, niemcy a u nas?
Ja uważam, że powinien powrócić ROSWELL!!!A inne moje ulubione to: Gotowe na wszystko, Zagubieni, Chirurdzy, Przyjaciele.
Ja bym bardzo chciała żeby leciał seirla "JAG - Wojskowe Biuro Śledcze". Tylko o jakiejś normalnej porze a nie o 10 rano w czwartek!!!
I jeszcze "Siódme niebo" też było fajne i mogliby puścić...
oczywiście ze Buffy postrach wampirów.Ten serial jest the best,uwielbiam go gra tram kilku aktorów ktorych uwielbiam.
ale niestety chyba nasza zacofana telewizja niepuści Buffy dalej niz do drugiego sezonu
po pierwsze mała brytania i jeszcze raz mała brytania
zakręcony świat malcolma
świat według bundych i co by tu jeszcze dodać
dom nad rozlewiskiem hah :> żart oczywiście
czyli:
Mała Brytania
Zwariowany świat Malcolma
i bardzo chciałabym obejrzeć: Pogodę na miłość, Kochane kłopoty albo Jezioro marzeń
wiele jest takich seriali, ale pierwszy, który mi przychodzi na myśl to "Przystanek Alaska". Byle nie żadne młodzieżówki...
znacie może taki serial coś o młodzieży która za jakieś przewiniena trafiała do takiej szkoły i tam próbowali zrobic cos ze swoim życiem nie pamiętam tytuły ale kiedys leciał na polsacie .... za odp z góry thx...