Jaki serial wg Was powinien powrócic na antene TV ?? Moim zdaniem powinien to być "Beverlly Hills 90210" z przyczyny bardzo prostej - jest kultowy!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
magdalena29

Nie no moim ulubionym serialem jest "Roswell w Kręgu Tajemnic", i to jego bym chętnie zobaczyl znowu na małym ekranie :)

Lazil

Ja chetnie oglądnął bym tego starego Robin Hooda. Dziwi mnie ze od ladnych paru jak nie 10 lat nigdzie go nie puszczaja .

magdalena29

O Ludzie. Jakie znowu 'Beverly..' ?
Jak widzę te wszystkie młodzieżówki to mi się śmiać chce..

Ale jeśli mowa o serialach to dawno nie widziałam 'Miasteczka Twin Peaks' David'a Lynch'a.

magdalena29

"Hotel Zacisze"!!!!
(no i wciąż czekam na kolejną edycję "Monka")

magdalena29

"Hotel Zacisze"!!!!
(no i wciąż czekam na kolejną edycję "Monka")

magdalena29

1. Świat według Kiepskich
2. Miodowe Lata
3. Dragon Ball
4. Esmeralda (na serio) - jedna z pierwszych telenowel, które oglądałem. Leciała bardzo dawno na TVN (6-7 lat temu).
5. Rycerze Zodiaku.
6. Yattaman

WISKI

Tak - Robin Hood byłby fajny. Do tego ER i Różowe lata 70 (kiedyś na Polsacie leciały). Z polkich - może Alternatywy 4. I coś raczej nierealnego - ten stary dobry, czarnobiały Zorro ahhh :D

May_morning

Z Robin Hoodem oczywiście, że się zgodzę, a sam chciałam bym jeszcze dodać serial, który kiedyś chodził na polsacie i podobno (3 miesiące temu) miałbyć puszczony dalej, albo ja go nie zauważam albo go wycieli, a więc Moonligth - chyba tak się to pisze.. tak dawno tego serialu nie widziałamm,że nie pamiętam jak jest ta nazwa na polski! W roli głównej grał Bruce Willis! Moze pamiętacie...

Tinuvel

Oczywiście, że pamiętam "Na wariackich papierach" http://www.filmweb.pl/Film?id=94367 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Też go lubiłam.

użytkownik usunięty
magdalena29

Ja tęsknię za "Siódmym niebem" i "Wojną domową". Super seriale!

"Sióme niebo" może być ale nie "Wojna domowa" .Natomiast ja czekam z niecierpliwością na "buffy-postrach wampirów" i "Bajer z Bel-Air" a także "The Simpsons"i mogli by na polsacie puszczać nowe odcinki Fali zbrodni

magdalena29

Star Trek TNG, Gwiezdne wrota, Lata 70-te, Trzecia planeta od Słońca, Gwiezdna eskadra, Mroczne niebo, Futurama, Simpsonowie.

magdalena29

Mogliby wyswietlic "Krolestwo" von Triera.

magdalena29

Ja bardzo chętnie zobaczył bym ponownie Ziemię 2 (Earth 2), nie dawno zrozumiałem, że to był naprawde dobry serial, a z animowanych to najchętniej Srebrnego Surfera (The Silver Surfer).

YourBestTime

Ulubiony serial? Hmm.... Jest w czym wybierać. "Roswell", "Buffy", "Pasadena", "Szkoła Przetrwania". A swoją drogą dlaczego polska tv ma tendencje do niekończenia serii? Strasznie denerwujące.

użytkownik usunięty
magdalena29

"Oni, ona i pizzeria" oraz "Bajer z Bel-Air"

magdalena29

Przyjaciele
Roswell ; w kręgu tajemnic
Buffy
Ally Mcbeall

magdalena29

ER rządzi!!! Ostry dyżur jest zdecydowanie najlepszym serialem... A tak poza tym to jeszcze Lost, Archiwum X, Hotel Zacisze, Detektyw Monk i to by było na tyle...

magdalena29

Ostry Dyżur !!!!!!! A swoja droga wie ktos kiedy ma powróic, Tvn mówiło, ze w październiku a tu nic...;/

magdalena29

1.The Simpsons
2.Bez Śladu
3.Kolejny sezon Monka

ka_sia_

zostać miss!!!!!!!!!!!!-pod wplywem tego serialu wzielam udzial w lokalnym konkursie pieknosci,gdzie glowna nagroda byl robot wieloczynnosciowy do kuchni,niestety nie wygralam,ale i tak sie ciesze,ze sie nie potknelam,ale moja kolezanka zlamala obcasa na wybiegu.biedulka

M jak milosc!!!!!!!ogladalam wszystkie odcinki ze wzgledu na braci mroczkow ,ktorych jak widze to dostaje mroczkow przed oczami.
swiat wedlug bundych!!!!!!!
KLan!!!!!!!!!!!!!!!!
Moda na sukces -ogladalam wszystkie 2897odcinkow,niektorzy znajomi dokuczaja mi z tego powodu :(ale jestem jaka jestem i mam gdzies co ludzie mowia.

plebania-co za wspanialy zyciowy serial!!!!

Nie ma to jak dobry wplyw na widza polskich seriali!!!!

ka_sia_

Na początek - to ten czy ten serial z Willisem to nie czasem "Na wariackich papierach" z Sibil Shepard? Z tego co wiem, to on zagrał tylko w jednym serialu. A moje typy to: "Buffy"; "Star trek - stacja kosmiczna" i "Allo, allo" - ale to na szczęście wróciło:-)

magdalena29

Miasteczko Twin Peaks i Niebezpieczne ujęcia

breeZ

Hmm, no to ja się wybiję - "Latający Cyrk Monty Pythona" oczywiście :D

Enkil

Niech jak najszybciej wyemituja 9 sezon Z Archiwum X, po za tym chętnie obejrzał bym Miasteczko Twin Peaks i Sliders.

Raju1908

Twin Peaks, Sliders i Monthy Pythons Flying Circus!!!

magdalena29

- "Millenium". Klimat, muzyka i Frank Black są nie do podrobienia.
Mogliby też puścić "V" gdyż pamiętam ten serial z pirackich czasów TVP 3 (ech te przerywniki Sky One) i bardzo jestem ciekaw jak dziś bym go ocenił.

magdalena29

ostry dyzur.. szkola przetrwania.. przystanek alaska..

Izek_fajny_jest

ja bym sobie z chęcią pooglądał "Różowe lata 70", "Trzecia planeta od słońca" i "Skrzydła" - tego to nawet nie pamiętam jak wygląda, tak dawno nie leciał....

magdalena29

zdecydowanie Sześć sześć stóp pod ziemią

magdalena29

Young Ones (ktos zna?) i Latający Cyrk Monty Pythona. Jeśli te seriale się pojawią, będę codziennie bić pokłny tej odważnej stacji, która sie je odważy wyemitować...

Ing

A co sądzicie o serialu "Cobra" z Michaelem Dudikoffem, który leciał ładnych pare lat temu na polsacie, moim zdaniem był na prawdę świetny, i ta muzyka...
POZDRAWIAM

magdalena29

nie no .... ja to bym była za modą na sukces XD .....oł ridż ;)

SonislavaVonMiStad

Bajka...seriale z niedorzeczną ilościa odcinków... (rotfl) Ja jestem raczej cofnięty w rozwoju bo nie oglądam telewizji, co z tym idzie emitowanych tam seriali...Ale co innego jeśli chodzi o zasoby internetowe...Jeśli chodzi o klasykę to : Latający Cyrk Monty Pythona, co do nowych... Stargate, 24, obecnie emitowny Lost, no i z wytwórni Warner Suprenatural (rewelacyjna muzyka, już nie wspomne o dźwięku silnika ;)), no i jeszcz Night Stalker, mimo kiepskiego montażu...

magdalena29

Gotowe na wszystko (-- super serial
Lost (-- super serial
Swiat wedlug bundych
Niania
Kryminalni
Fala zbrodni
Oficer
...
i duzo innych :D

Skwarek

Bardzo bardzo bym chciała, żeby powrócił "Bajer z Bel-Air".
No po prostu serial najlepszy pod słońcem! Śmieszy mnie zawsze, bez względu na to ile mam lat w chwili gdy go znów widzę(pierwszy raz widziałam będąc w połowie podstawówki, ostatni-chyba już na studiach).
Pozdrowionka dla wszystkich fanów tego serialu :-)

magdalena29

"Rózowe lata 70",
no i oczywiście serial ktory leciał wieki temu na TV 3 "Czerwony Karzeł"- (Red Dwarf)!! najlepszy angielski humor.
a z tych nowszych "Lost" i mam nadzieja że jego wyświetlanie nie skończy się na pierwszej serii ;)

olenax

"Czerwony Karzeł" to najlepszy angielski humor, zaraz obok "Hotelu
Zacisze" i..."Dno". Angielski tytuł to "Bottom Live"

magdalena29

Na wariackich papierach
Detektyw Monk
Sabrina

magdalena29

Ja bym prosił o powrócenie:
Felicity
Ich Pięcioro (Party of five)
Roswell

magdalena29

Kapitan Tsubasa.Wychowałem się na tej bajce.

magdalena29

"Cudowne Lata", "Kojak", Miasteczko Twin Peaks", "Alf","Policjanci z Miami", "Seaquest",animowany "Batman","Gliniarz i prokurator".

magdalena29

"Cudowne Lata", "Kojak", Miasteczko Twin Peaks", "Alf","Policjanci z Miami", "Seaquest",animowany "Batman","Gliniarz i prokurator".

magdalena29

żonaka bardzo lubi "dziewczyny gilmorów" - u nas to bodajże pod tytułem kochane kłopoty , a ja sam z checia bym pokatował hmm no wlasnie co, moze macgyvera:)

Kagato

to fakt bardzo lubie "Kochane kłopoty" :)

magdalena29

"Alf", "Monk" - kolejny sezon i "The Simpsons"
PS Zapraszam na mojego bloga! :)

magdalena29

Czekam na kolejny sezon "Pogody na miłość" (uroczy Chad Michael Murray), "Buffy...", "Kryminalnych Zagadek Las Vegas" no i oczywiście na dalsze odcinki "Chirurgów". Bardzo się cieszę, że TVN7 emituje kolejną serię "Gilmore girls" ("Kochane kłopoty")!

hysia_80

na pewno "Świat Według Kiepskich" (to była najlepsza rzecz na Polsacie) oraz The Simpsons

magdalena29

Za pomniałem dorzucić Futurama...O o.o..tak...

magdalena29

"Detektyw Monk"
"Zagubieni"
"Roswell"
"Miasteczko Twin Peaks"