W obliczu końca "Desperate Housewives" chciałabym wypełnić tę dojmującą pustkę, jaka powstała w mym sercu i duszy podobnym serialem :) Szukam, szukam i znaleźć nie mogę, więc postanowiłam zapytać tutaj. Może macie jakieś propozycje? Chodzi mi o serial o podobnym "klimacie", oczywiście o kobietach, grupie przyjaciółek etc. Kto oglądał - wie o co chodzi :D ("Seks w wielkim mieście" rozważałam, ale jakoś nie przemawia do mnie tematyka).

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Ankhesenamon

Oj będzie ciężko coś znaleźć. Jedyne co mi przychodzi to głowy to "Girls" od HBO. To nowy serial opowiada o grupie przyjaciółek żyjących w NYC. Naprawdę fajnie się go ogląda, ciekawe postaci i dużo dobrego humoru. Zobacz może Ci się spodoba.
Jakiś czas temu ABC pokazywało serial "GCB" który miał być następcą Desperate Housewives ale mu nie wyszło i został anulowany po pierwszym sezonie. Sam nie oglądałem ale znajoma mi powiedziała że warto obejrzeć. Więcej nic mi do głowy nie przychodzi...

adam6pl

Dzięki mimo wszystko, sprawdzę "Girls" na pewno :) Eh, ciężko, ciężko... o ile "lekarskich" sriali jest kilka, tak samo tych wampirycznych czy na temat sił nadprzyrodzonych, o tyle "Desperate Housewives" nie ma niestety godnego następcy czy rywala :/