sezon 8 jest ostatni? bo odczuwam jakieś totalne załamanie formy odcinki 8x02 i 8x03 to już bardziej przypominał "Drużynę A" te idiotyczne strzelanki niszczą cały serial, było jakieś info że to już koniec?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mitrus80

Dla mnie ten serial już od dawna ssie. Sezonów z tego co wiem ma być co najmniej 10. SPOILER po Neganie i jakimś tam czasie spokoju ma pojawić się kolejna wroga grupa z którą będą walczyć, czyli w kółko to samo... ma to też zająć ze 2 sezony więc co najmniej te 10. Ale póki ludzie oglądają, mają materiał z komiksów i hajs sie zgadza to mogą kręcić w nieskończoność. W końcu ten serial to jak telenowela, nie ma żadnego celu, do niczego nie zmierza.

inkawa

dzięki za odp. osobiście już tęsknie za odrobiną spokoju bo od tych strzelanin już naprawdę głowa puchnie, za długo i za dużo, jak gdyby zaczęli celować w młodszych widzów, szkoda

mitrus80

Może się okaże że połowa aktorów jest "molestetatorami" (? :P) i serial padnie jak "Hause of Cards"...
W tym Twoja nadzieja :P

W końcu tyle tych zombi było do pomacania ... :D

Montago

Ostatnio nie mam weny do większości seriali które śledzę a jeszcze przez te afery nie wiadomo czy co lepsze kąski nie anulują, słabo. Czuję się jakby Państwo Molestowanych Khmerów próbowało zbudować społeczeństwo hollywoodzkie od nowa ;-)

mitrus80

nic na to nie wskazuje, zgaduję, że serial pociągnie jeszcze ładnych kilka lat

mitrus80

8 sezon (jak do tej pory) to niebywały szajs.

ramsay2

aż człowiek tęskni za całodcinkowymi wędrówkami po lesie albo po torach, albo za plewieniem w pomidorach na farmie Hershela ;-)

mitrus80

Dokładnie,choć już wtedy myślałem że serial się stacza.
Widać się myliłem :)

mitrus80

Przyznam, ze też mnie takie myśli naszły. Dla mnie mogą kończyć. Ale pewnie dopóki kasa będzie się zgadzać, to będą ciągnąć dalej tę trupią telenowele. Chociaż gdzieś czytałem, że oglądalność spada.