jaki jest twój ulubiony film,który leciał w tv,w tym roku?Bo muj to Robinsonowie z Beverly Hills

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
LisiozmoRa

Fight Club- o ile mi sie zdaje to lecial w tym roku w tv;D heh

LisiozmoRa

Bez watpienia jest to Fight Club:)na szczescie moge go ogladac non stop na plytce i to z dodatkami specjalnymi.caaaly rok!!!nic wiecej do szczescia nie trzeba:0(no moze jeszcze kilka filmikow Tima Burtona ,kawka i papiersy;)

DaRkA_

niewiem kture to są fily ale pewnie fajne,jeśli tak mówicie.
wpisujcie się dalej bo poto zrobiłem ten temat!

LisiozmoRa

jeżeli wieczór sylwewstrowy można podciągnąć do tego roku to Teściowie - niezły ubaw

LisiozmoRa

Mogli by puścić na TVP2 "Rok w piekle" - super serial wojenny.

W_B_

no ludzie!!po co ja napisałem ten temat? wpisywać mi się tu zaraz!!
bo jak nie.To niemam po co pisać w takim razie!!

LisiozmoRa

no wpisywać się! niemacieczasy czy co! po co ja to założyłem? no dalej!

LisiozmoRa

moj ulubiony film, ktory lecial w tym roku w telewizji to przedewszyskim "Filadelfia" z Tom Hanks'em... film z prawdziwym przesłaniem, warto na niego spojrzeć:D

xclaudia

jakie jeszcze lubicie filmy oglądać??
ps.Wejdz na muj blog i obejżuj!

LisiozmoRa

w tym roku?? hmmm, niech pomyślę...... no więc minęły niecałe 2 miechy a ja no nie widziałem żadnego z moich ulubionych filmów, może za mało tv oglądam???co??? a propo to właśnie skończyłem oglądać na polsacie Zemste frajerów 2, beka z tego, ja niemoge!!!!! chwilka na oderwanie się od szarej rzyczywistości, hihi

*****cybuchsite.ovh.org*****

Cybuch

Fajnie Ze mozna się z toba zkontaktowac u ciebie na blogu FilmWebu.
pewnie jesteś poczatkujacy?? napisz sobie na blogu temat by ludzie mogli cos ci napsac.zapraszam do siebie
apropo, zemste frajerów to juz kiedys ogladałóem i wiem ze jest zajebista, niedawno ogladalem"zemste frajerow"(1 cześć) też super,
jeszcze raz , zapraszam do siebie

LisiozmoRa

no fajnie!!! aż tak to widać że dopiero zacząłem?? hihi, racja mój łeb pełen filmów jest jeszcze nieco pusty, a co do bloga, to niechce mi sie w to bawic narazie, nie mam czasu nawet tu zaglądać, jedynie na pare minut wieczorem ale dzieki! postaram sie coś wymyślić jak tylko sesja mi się skończy io bede miałw tedy prawie 7 miechów wakacji!!! suuuper, hihi

LisiozmoRa

chyba "współcześni samurajowie".choć mało oglądam telewizjię,ten film spodobał mi się.nie wiem,ale chyba dlatego,ze było mało przemocy i był ogólnie miły.polecam.

LisiozmoRa

Lisu, a może "mÓj" i "ktÓry"...?

użytkownik usunięty

..

LisiozmoRa

szukaj znajomych tutaj http://forum.szafa.pl/