jaki jest twój ulubiony film,który leciał w tv,w tym roku?Bo muj to Robinsonowie z Beverly Hills
Bez watpienia jest to Fight Club:)na szczescie moge go ogladac non stop na plytce i to z dodatkami specjalnymi.caaaly rok!!!nic wiecej do szczescia nie trzeba:0(no moze jeszcze kilka filmikow Tima Burtona ,kawka i papiersy;)
niewiem kture to są fily ale pewnie fajne,jeśli tak mówicie.
wpisujcie się dalej bo poto zrobiłem ten temat!
no ludzie!!po co ja napisałem ten temat? wpisywać mi się tu zaraz!!
bo jak nie.To niemam po co pisać w takim razie!!
moj ulubiony film, ktory lecial w tym roku w telewizji to przedewszyskim "Filadelfia" z Tom Hanks'em... film z prawdziwym przesłaniem, warto na niego spojrzeć:D
w tym roku?? hmmm, niech pomyślę...... no więc minęły niecałe 2 miechy a ja no nie widziałem żadnego z moich ulubionych filmów, może za mało tv oglądam???co??? a propo to właśnie skończyłem oglądać na polsacie Zemste frajerów 2, beka z tego, ja niemoge!!!!! chwilka na oderwanie się od szarej rzyczywistości, hihi
*****cybuchsite.ovh.org*****
Fajnie Ze mozna się z toba zkontaktowac u ciebie na blogu FilmWebu.
pewnie jesteś poczatkujacy?? napisz sobie na blogu temat by ludzie mogli cos ci napsac.zapraszam do siebie
apropo, zemste frajerów to juz kiedys ogladałóem i wiem ze jest zajebista, niedawno ogladalem"zemste frajerow"(1 cześć) też super,
jeszcze raz , zapraszam do siebie
no fajnie!!! aż tak to widać że dopiero zacząłem?? hihi, racja mój łeb pełen filmów jest jeszcze nieco pusty, a co do bloga, to niechce mi sie w to bawic narazie, nie mam czasu nawet tu zaglądać, jedynie na pare minut wieczorem ale dzieki! postaram sie coś wymyślić jak tylko sesja mi się skończy io bede miałw tedy prawie 7 miechów wakacji!!! suuuper, hihi
chyba "współcześni samurajowie".choć mało oglądam telewizjię,ten film spodobał mi się.nie wiem,ale chyba dlatego,ze było mało przemocy i był ogólnie miły.polecam.