Ostatnio oglądałam film pod tytułem "Czekolada". Był naprawdę bardzo interesujący i całkowicie pochłonął moją uwagę. Niestety, jako młodociany kinomaniak nie mam zupełnej niezależności, jeśli chodzi o oglądanie telewizora do późnej nocy:/ Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś napisał mi, jak skończyła się historia Vianne i jej córeczki. Mam na myśli samą końcówkę, kiedy to odbywa się czekoladowy festyn. Z góry dziękuję za pomoc:)

audrey_10

film ukaze si elada dzien w gazecie...chyba "Dziennik" na DVd..proponuje kupic i sobie spokojnie obejzec w domu :)

lukdos

AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:) No nie wiem, nie wiem, cierpliwość z całą pewnością nie jest moją mocną cechą. Naprawdę zależy mi na tym, że by dowiedzieć się, jak zakończyła się historia, gdyż oglądałam film całe dwie godziny, a oderwano mnie od niego w ostatnich trzech sekundach, będących najprawdopodobniej takim "końcowym punktem kulminacyjnym akcji":) O ile istnieje coś takiego. mimo wszystko, dzięki za radę. PA pa

audrey_10

mam ten film i przed chwilą obejrzałam końcówkę:)) skończyło się tak, że burmistrz przestał się "czepiać" Vivanne gdyż zjadł czekoladę przygotowaną na festyn:D no ale jak to w filmach wszystko sie dobrze skonczyło, nast lata Johnny Deep wrócił i został z nią:D a PanTuf (nie mam pojęcia jak to sie pisze xD) powedrował w świat szukać nowych przygód:)) mistrzem w pisaniu nie jestem ale mam nadzieje że zrozumałaś:P
pozdrawiam.

lukdos

lada dzien to niby kiedy?nie orientujesz sie moze?chcialam ten film sciagnac,ale nie moge znalezc a bardzo mi sie podobal,

audrey_10

Dzięęęęęęęęęęęki, Panno Nikt! :) Uratowałaś mi życie i niechaj imię Twe będzie sławione na wieki wieków!!!!!!!!! :) :)