HBO ma moim telewizorku, czas zacząć kinową ucztę:)
Ma ktoś HBO??? Co o tym kanale sądzicie???
Ogólnie dobry kanał, chociaż ostatnio jest coraz więcej szmiry. Na szczęści styczeń jest na bardzo wysokim poziomie dużo hitów m.in. Kac Vegas, 2012 czy H.P. i Książę Półkrwi.
Poza tym świetne seriale.
na hbo leca ciagle powtorki, swego czasu przez ponad miesiac powtarzali w kolko te same filmy. jak juz leci cos nowego to straszna kupa, ja polecam kanały canal+ najlepsze z filmami. hbo to kicha.
Mogłem wcześniej napisać ten temat, bo teraz jestem skazany na HBO, bo mam obecnie tv z cyfrowego polsatu. Ostatnio leciał naprawdę ciekawy film Gran Torino, ale nie obejrzałem, ponieważ zdecydowałem się na drugą część Ojca chrzestnego i nie żałuje.
Bo to nie jest stacja do oglądania bez przerwy. Filmy są powtarzane, by ludzie mogli znaleźć odpowiednią porę by obejrzeć dany film. Poza tym dobre filmy to takie które można oglądać nieskończoną ilośc razy.
A ostatnio na HBO i canal+ nie ma żadnych ciekawych filmów. A jak już coś leci to o porze, która mi nie pasuje.
Akurat HBO jak i Canal + niezbyt popisały się jeśli chodzi o repertuar na święta- przynajmniej dla mnie nie ma nic specjalnie ciekawego..... chociaż w sumie w tym roku na większości kanałów nie ma szału... Czasem w zwykły piątek czy sobotę nakładają mi się np. 3 fajne filmy i nie wiem co wybrać, a w święta nuda.... Czas sięgnąć po jakieś dvd :)
Jednak HBO puści parę tytułów, które z chęcią obejrzę. Dzisiaj Surogaci, a jutro Siedem Dusz. Chociaż jak na taką telewizję to słabiutko:(