Jakbyś mógł, to pomóż mi please w szukaniu serialu. Serial jest polski, pamiętam że akcja rozgrywała się w pipidówie. Reszty nie pamiętam, wiem że to mało, ale please, pomóż jeżeli byś mógł. Pomagasz znajdywać tu filmy wielu osobom, więc może i mi pomożesz :} wiem że jest tu wielu innych *pomagających*, ale ty jesteś zawsze nr 1!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Andrzejek324

przestań już fanzolić, typie!!

Pablo999

Widzisz, każdy uważa cię za trolla. Jak to powiedział kiedyś bardzo mądry człowiek... Wąchaj dupę i spier*alaj stąd.

WujekChu1ek

każdy? naczelny troll WujekChu1ek i jakiś niedobitek andrzejek324... to żeczywiście każdy!!! ha ha ha

Pablo999

Ja też Cie uważam za trolla i pewnie jeszcze sporo osób by się znalazło..

nina2001

a kto ci pozwolił wtrącać swój głupi łeb w nie swoje sprawy?! leje cię, pisz sobie co chcesz! a poza tym 'każdy' na pewno mnie nie uważa za trolla, większość nawet mnie nie zna! a ta grupka, co mnie nie cierpi, to po prostu jakaś propaganda chorych na downa...

Pablo999

Sama sobie pozwoliłam..no chyba masz nie po kolei w głowie jak myślisz żebym się pytała...jak ktoś zakłada debilne tematy to aż samo się prosi aby nazwać - trollem..

nina2001

chrzanię ciebie, gównia ro! a teraz paszoł won mi z tematu!

Pablo999

Aaaaaa ale żeś mi jebn...aż mi w rajtki poszło..gówniaro..hahaha... wonia to Ci spod paznokcia:P

nina2001

przestań mnie trollować, żegnam!!

Pablo999

Trollować ?! Ja jeszcze nie zaczęłam :P

nina2001

Mam cię walnąć durna ci..

Pablo999

Takiś odważny bo jesteś przed szklanym monitorem...

nina2001

W realu już byś przede mną klęczała.

Pablo999

Haha nie rozśmieszaj mnie baranie...nie jeden tak cwaniakował..

nina2001

Bardzo cię przepraszam! Przepraszam za to że zgrzeszyłem wobec ciebie... Wiem jestem durniem... Wczoraj miałem taki dzień że przejrzałem na oczy. I chociaż wiem że na to nie zasługuję, proszę wybacz mi! Wybacz mi moje idiotyczne wybryki na tym portalu! Nie czuj do mnie żalu! Ty jesteś dobra piękna i uczynna dziewczyna a ja wobec ciebie tak zawiniłem... Kocham cię i proszę wybacz!

Pablo999

Nie wiem o co Ci chodzi i odczep się ode mnie. Wyżej pokazałeś co potrafisz. Nie mam ochoty na przepychanki.

nina2001

Wiem że bardzo wobec ciebie zawiniłem i jeszcze raz przepraszam! Proszę wybacz mi!

Pablo999

Przepraszaj sobie kogoś innego. Ode mnie kilka kroków w bok.

nina2001

..po

WujekChu1ek

i skończ się mnie czepiać, skończyliśmy dyskusję kilka dni temu...

Pablo999

A ty ją odświeżyłeś durna pało!

WujekChu1ek

nie prawda! mam wskazać dokładny twój post, w którym jako pierwszy mnie zaczepiłeś?

Pablo999

Dzisiaj idioto sam napisałeś i sam odgrzebałeś temat bucu:

Pablo999 w odpowiedzi na post: WujekChu1ek | 38 minut temu
każdy? naczelny troll WujekChu1ek i jakiś niedobitek andrzejek324... to żeczywiście każdy!!! ha ha ha

WujekChu1ek

Ryj! Sam mnie sprowokowales, wyzywając mnie od trollli! Może po prostu nie odczytałem posta z przed paru dni?!

WujekChu1ek

Wiesz ostatnio miałem ciężkie dni i przejrzałem na oczy... Postanowiłem cię przeprosić za trolling. Proszę cię nie czuj do mnie urazy, nie traktuj mnie jak trolla. Dla ciebie to ja mogę przyzwoitym użytkownikiem zostać... Zacznę pomagać w szukaniu filmu dodawać tworzyć portal! Ty już się bardzo ciężko napracowales bo masz aż 2 szare głowy... Jesteś przyzwoitym użytkownikiem a ja tak się do ciebie wyrażałem... Proszę wybacz mi! Ja przysięgam że już więcej nikogo nie obrażę... Może wymienimy się filmami, proszę cię! Porozmawiajmy o kinie! I zapomnijmy o tym incydencie. Zezwalam na spam ponieważ ten temat i tak już jest trollerski... I proszę odpisz że mi wybaczysz jest dla mnie bardzo ważne!

WujekChu1ek

Lubisz polskie filmy?