Jakbyś mógł, to pomóż mi please w szukaniu serialu. Serial jest polski, pamiętam że akcja rozgrywała się w pipidówie. Reszty nie pamiętam, wiem że to mało, ale please, pomóż jeżeli byś mógł. Pomagasz znajdywać tu filmy wielu osobom, więc może i mi pomożesz :} wiem że jest tu wielu innych *pomagających*, ale ty jesteś zawsze nr 1!
Widzisz, każdy uważa cię za trolla. Jak to powiedział kiedyś bardzo mądry człowiek... Wąchaj dupę i spier*alaj stąd.
każdy? naczelny troll WujekChu1ek i jakiś niedobitek andrzejek324... to żeczywiście każdy!!! ha ha ha
a kto ci pozwolił wtrącać swój głupi łeb w nie swoje sprawy?! leje cię, pisz sobie co chcesz! a poza tym 'każdy' na pewno mnie nie uważa za trolla, większość nawet mnie nie zna! a ta grupka, co mnie nie cierpi, to po prostu jakaś propaganda chorych na downa...
Sama sobie pozwoliłam..no chyba masz nie po kolei w głowie jak myślisz żebym się pytała...jak ktoś zakłada debilne tematy to aż samo się prosi aby nazwać - trollem..
Bardzo cię przepraszam! Przepraszam za to że zgrzeszyłem wobec ciebie... Wiem jestem durniem... Wczoraj miałem taki dzień że przejrzałem na oczy. I chociaż wiem że na to nie zasługuję, proszę wybacz mi! Wybacz mi moje idiotyczne wybryki na tym portalu! Nie czuj do mnie żalu! Ty jesteś dobra piękna i uczynna dziewczyna a ja wobec ciebie tak zawiniłem... Kocham cię i proszę wybacz!
Nie wiem o co Ci chodzi i odczep się ode mnie. Wyżej pokazałeś co potrafisz. Nie mam ochoty na przepychanki.
Dzisiaj idioto sam napisałeś i sam odgrzebałeś temat bucu:
Pablo999 w odpowiedzi na post: WujekChu1ek | 38 minut temu
każdy? naczelny troll WujekChu1ek i jakiś niedobitek andrzejek324... to żeczywiście każdy!!! ha ha ha
Ryj! Sam mnie sprowokowales, wyzywając mnie od trollli! Może po prostu nie odczytałem posta z przed paru dni?!
Wiesz ostatnio miałem ciężkie dni i przejrzałem na oczy... Postanowiłem cię przeprosić za trolling. Proszę cię nie czuj do mnie urazy, nie traktuj mnie jak trolla. Dla ciebie to ja mogę przyzwoitym użytkownikiem zostać... Zacznę pomagać w szukaniu filmu dodawać tworzyć portal! Ty już się bardzo ciężko napracowales bo masz aż 2 szare głowy... Jesteś przyzwoitym użytkownikiem a ja tak się do ciebie wyrażałem... Proszę wybacz mi! Ja przysięgam że już więcej nikogo nie obrażę... Może wymienimy się filmami, proszę cię! Porozmawiajmy o kinie! I zapomnijmy o tym incydencie. Zezwalam na spam ponieważ ten temat i tak już jest trollerski... I proszę odpisz że mi wybaczysz jest dla mnie bardzo ważne!