Jakbyś mógł, to pomóż mi please w szukaniu serialu. Serial jest polski, pamiętam że akcja rozgrywała się w pipidówie. Reszty nie pamiętam, wiem że to mało, ale please, pomóż jeżeli byś mógł. Pomagasz znajdywać tu filmy wielu osobom, więc może i mi pomożesz :} wiem że jest tu wielu innych *pomagających*, ale ty jesteś zawsze nr 1!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pablo999

Może coś takiego?
http://www.filmweb.pl/serial/Miasteczko-2000-36157/descs

underground73

Niestety nie :(

Pablo999

Nr.1 to jest Chuck Norris walący konia z półobrotu:P Nie znam się w ogóle na polskich serialach... Może Underground trafił.

Ps. I co to jest pipidówka?:P

WujekChu1ek

Tak się potocznie mówi na zadupie. szkoda żeś nie pomógł :) ale i tak ci dziękuje za fatygę :P
pozdro!

Pablo999

Ja na takie zadupie mówię wypiz*dowo albo wsi pęperzyn:P

WujekChu1ek

Ja zamiast pęperzyn czytam wsi pęcherz :P

nina2001

Psi pęperz:P

WujekChu1ek

O psim też pomyślałam :P Ale to bardziej pasuje napasać zamiast pipidówa(znam to bo też tak mówię) czy tak jak Ty to tam gdzie psy dupą szczekają:D

nina2001

Kury w kaskach chodzą a kruki pionowo do góry startują:P

WujekChu1ek

Prawie Ci się zrymowało :P Tak myślę i myślę i nie wiem po co tym kurą kaski :P

nina2001

Dla ochrony swoich wielgachnych mózgów:P

WujekChu1ek

Kurczaczkiii że też na taką oczywistość nie wpadłam :P Ojjj kiepsko..jestem jak ten rak z tym, że to moje myślenie do tyłu chodzi :D

WujekChu1ek

He, dobre! PS, fajny nick masz.

Pablo999

Dzięki.

WujekChu1ek

I avatar. Fajnie na nim wyszedłeś... Twarzowo xd. ;P

WujekChu1ek

A ja pierdziszewo dolne

Gasza1910

hehehe:D

WujekChu1ek

potrzebuje pomocy. wery cały czas odrzucają mą obsadę. podobno obsady do dubbingu dodaje się inaczej... może wiesz jak??? ;p

Pablo999

Nie wiem jaki błąd popełniasz, wiec wiesz...
Pokaż kontrę, postaram się pomóc. Z resztą nie jestem jakimś magikiem, też mi czasem odrzucają...

WujekChu1ek

masz tutaj:
http://www.filmweb.pl/Predator/contribute/reviews/5150987/0

WujekChu1ek

i tutaj: http://www.filmweb.pl/film/Wielka+podr%C3%B3%C5%BC+Bolka+i+Lolka-1977-228071/con tribute/roles

WujekChu1ek

dorota i beeshop cały czas odrzucają... nie wiem, co powodem...

Pablo999

Odrzucają, bo może jesteś trollem. Żegnam.

WujekChu1ek

Czemu tak uważasz? Każdy ma prawo do własnej opinii! A co myślisz o obsadzie?

Pablo999

źródłem nie może być wikipedia, dlatego odrzucają

Prorockus

Do recenzji nie potrzebne jest jako takie źródło, przecież piszesz swoimi słowami recki a nie tłumaczysz tekst. Poza tym chociaż czytałeś to, przecież to nieudany trolling.

WujekChu1ek

Proszę pana! Wypraszam sobie takie chamstwo! Każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii! Panu może się Predator podobać a mi się Predator kompletnie nie podoba. Po prostu... bo każdy ma inne gusta... Może ja nie mam dobrego piora nie umiem pisać recenzji ale to nie powód żeby mnie wyzywać od razu od chamów! Zresztą ta recenzja świadczy o tym że mialem dwuje z polaka... Oki Mam ubogie słownictwo ale to nadal nie jest powod abyś mnie obrażał! A tak ogólnie to O gustach się nie czepia chyba nie muszę pana tego uczyć! Powiem że uznawał m pana za dobrego człowieka ale teraz widzę że pan jest zwykłym chamem i bestią!

Ps----- ten gościu mówił mi na temat obsady a nie recenzji!

Pablo999

Po pierwsze, to chyba nie wiesz jakim chamem potrafię być, po drugie wskaż posta w którym jak to piszesz nazwyzywałem cię "od chamów!" i gdzie cię obraziłem, po trzecie to nie jest recenzja tylko opis filmu poprzeplatany z twoimi nieudolnymi przemyśleniami, po czwarte w tej twojej obsadzie nie ma obsady. Żegnam i nie pisz do mnie więcej bo się pogniewamy a uwierz mi, tego nie chcesz.

Pozdrawiam.
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.
Szef wszystkich Szefów.

WujekChu1ek

A takie dziecinady mógłbyś sobie darować! A to w dodatku tekst ściągnięty z filmu pod tytułem Poranek kojota... Żenujące! Wiesz co?! Napisz lepszą recenzję to pogadamy! Wtedy będziesz mógł na mnie lać swoim ciepłym moczem! Jeśli tak to ma wyglądać to wolę się z tobą kłócić! No dawaj dawaj zobaczymy kto jest lepszy w argumentach! Wcale się ciebie nie boję! Nie podskakuj mi maluchu! To ty nie wiesz jaką mam gębę jeżeli się naprawdę wkurze! Doigrałeś się... Podskakiwać w necie to jest łatwo ale jakbyś mnie zobaczył w realu to by ci Szczęka opadła!! I co zatkało?!

Pablo999

Właśnie wpisałem w Notatniku Śmierci twoje imię i wyobraziłem sobie twój koński ryj.
Jeżeli ci o to chodzi to nie karmię troli, mam zasady, poza tym przed wejściem na Filmweb ewidentnie jest napisane " nie karmić zwierząt".

WujekChu1ek

Tylko że w ogóle nie wiesz jak mam na imię, he! I chyba nie muszę cię uczyć że życzyć komuś śmierci to jest nieładna rzecz... Tobie można 100 razy powtarzać ale i tak nie zrozumiesz bo jesteś zwykłym dzieciakiem... I kto tutaj kogo obraża?! Właśnie kierujesz się chamstwem! Jak będziesz się kierował chamstwem w przyszłości niczego w życiu nie osiągniesz! I dobrze ci radzę-przemyśl moje słowa, zanim zaczniesz na mnie lać tymi swoimi dziecinadami! W dodatku ściągniętymi z filmów...

Pablo999

Powiem ci ostatnią rzecz, bo szkoda czasu na dywagację z tobą... Jesteś marną imitacją trolla, że tak rzeknę hańbisz dobre imię wyżej wymienionych stworzeń.

WujekChu1ek

Najpierw mi skaczesz, wyzywasz mnie od trolli bez żadnego powodu i żadnych racjonalnych podstaw, a teraz tchórzysz i udajesz sympatycznego typka. Niech kowal młot weźmie i je*nie podkowa- to typowego cykora mowa!

Pablo999

Dobranoc. Życzę udanego weekendu przed komputerem.

WujekChu1ek

Nikogo nie obrażam ani nie hańbie! Twoja wypowiedź jest typowa dla trolla i tchorza. Jesteś zwykła miernotą! I the end!

WujekChu1ek

Jak tam po użeraniu się z muchomorem? Strasznie tu się roi od zgrzybiałych po k*tas trolli... :-)

_Gorok_

Jakoś daje sobie radę jak widać:P

Pablo999

http://www.filmweb.pl/serial/Stacyjka-2004-115153

Kinokio

Niestety nie to o czym myślę.

Kinokio

Czesio kinokninio!

użytkownik usunięty
Pablo999

Kojarzysz przynajmniej z jakich lat może być ten serial?

2004, 2005, 2006... coś około tego.

użytkownik usunięty
Pablo999

Ale raczej nie dokument?

Nie

Pablo999

A może ten serial ? http://www.filmweb.pl/serial/Dwie+strony+medalu-2007-346347

Andrzejek324

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pablo999

Jedyne, co mi na myśl przychodzi to "Rancho". Ale sam już tego dawno nie widziałem: http://www.filmweb.pl/serial/Ranczo-2006-262774

Jeżeli to nie to to może określ, jak bardzo to stary serial, na którym kanale go widziałeś i kiedy po raz ostatni?

wilczekstepowy

Tak dokładnie to! Dzięki wielkie! :P

Pablo999

Strasznym trollingiem mi zaleciało. Żeby nie kojarzyć chociaż cząstki fabuły jednego z najpopularniejszych polskich seriali ostatnich lat to trzeba być trollem. W ogóle mnie dziwi, że ktokolwiek tu wspomniał o Ranczu, każdy raczej myślał o jakiejś niskobudżetowej produkcji.