Jakiś czas temu oglądałem dokument o wielkim skandalu w Boollywood.Chodziło o cenę za jaką młode aktorki są w stanie zapłacić aby zrobić karierę.Mam na myśli oczywiście usługi erotyczne.Wielki gwiazdor Boollywood Kapoor sprowakowany przez kobietę opowiadał o podobnych sytuacjach.Wg niego 80% gwiazdek kina w Indiach "współpracowało" z reżyserami lub producentami.Młode dziewczyny są gotowe na wiele nawet za niewielki epizod.Porażające ale prawdziwe!Niby wszyscy o tym wiedzą ale nikt głośno nie mówi:(Co kraj to obyczaj.Jessica Alba swego czasu głośno mówiła jak jest w Stanach.Należy je za to potępiać czy może amnestionować?Bardzo trudno jest się przecież przebić w showbiznesie.Ciągle mamy (nie)przyjemnośc oglądania tych samych twarzyczek. A jak jest w Polsce?
Też olgadąam ten film...myslę, ze to normalne zjawisko, nie tylko w Indiach, nie tylko w Polsce, ale i na całym swiecie...
Hmm... Kiedyś taśmową produkcją celebrities zajmowały się reality show.Wylansowały przecież takie artystki jak Doda,Magda Modra czy Frytka.W każdej serii najładniejsza dziewczyna miała sesję w CKM lub Playboyu. Doda przecież jawnie pozuje na dzi*kę.Patrz ostatnia płyta.Ale i tak trudno mi wyobrazić sobie takie cnotki jak np. Cichopek w podobnej sytuacji...
Hmm... Kiedyś taśmową produkcją celebrities zajmowały się reality show.Wylansowały przecież takie "artystki" jak Doda,Magda Modra czy Frytka.W każdej serii najładniejsza dziewczyna miała sesję w CKM lub Playboyu. Doda przecież jawnie pozuje na dzi*kę.Patrz ostatnia płyta.Ale i tak trudno mi wyobrazić sobie takie cnotki jak np. Cichopek w podobnej sytuacji...
"Wylansowały przecież takie artystki jak Doda,Magda Modra czy Frytka."
przy słowie artystki zapomniałes o cudzysłowie :P