Czy pamiętacie może serial "Ziemia 2", który kiedyś emitował Polsat? O ile dobrze pamiętam (a na jakość mojej pamięci nie zwykłam narzekać :)) to został on puszczony w polskiej TV tylko raz (co się zdarza rzadko). Jakiś czas temu pisałam do Polsatu z pytaniem czy nie możnaby go powtórnie wyemitować. Odpowiedzi nie dostałam, ale pomyślałam sobie, że gdyby zebrało sie grono chetnych to możnaby zasypać Polsat takowymi prośbami... :). Moze by podziałało, bo serialik bardzo mi się podobał a w Internecie nigdzie nie mogę znaleźć danych epizodów. Pozdrawiam
hit
Serial byl emitowany przez Polsat 2 razy, jestem ciekaw czy ma dalszy ciag bo w naszej TV dzienwie sie skonczyl a na sieci nic nie znalalzme, ogolnie serialik jest super!
Ziemia 2
Dżoasiu nie masz racji serial wyświetlano 2 razy:polsat i TV4 ale mimo to zgadzam sie Tobą powinni go powtórzyc bo i mi się bardzo podobał ale znając nasza telewizję to jeżeli go puszczą to za kilka lat teraz chyba wolą nadawać reallity show niz jakieś fajne filmy czy seriale. Popieram