Czy pamiętacie może serial "Ziemia 2", który kiedyś emitował Polsat? O ile dobrze pamiętam (a na jakość mojej pamięci nie zwykłam narzekać :)) to został on puszczony w polskiej TV tylko raz (co się zdarza rzadko). Jakiś czas temu pisałam do Polsatu z pytaniem czy nie możnaby go powtórnie wyemitować. Odpowiedzi nie dostałam, ale pomyślałam sobie, że gdyby zebrało sie grono chetnych to możnaby zasypać Polsat takowymi prośbami... :). Moze by podziałało, bo serialik bardzo mi się podobał a w Internecie nigdzie nie mogę znaleźć danych epizodów. Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Dzoasia

hit
Serial byl emitowany przez Polsat 2 razy, jestem ciekaw czy ma dalszy ciag bo w naszej TV dzienwie sie skonczyl a na sieci nic nie znalalzme, ogolnie serialik jest super!

Dzoasia

Ziemia 2
Dżoasiu nie masz racji serial wyświetlano 2 razy:polsat i TV4 ale mimo to zgadzam sie Tobą powinni go powtórzyc bo i mi się bardzo podobał ale znając nasza telewizję to jeżeli go puszczą to za kilka lat teraz chyba wolą nadawać reallity show niz jakieś fajne filmy czy seriale. Popieram

Dzoasia

Ja aktualnie przewalam strona po stronie by gdzieś znaleźć ten serial puki co udało mi się zdobyć 1 i 2 odcinek z lektorem reszta tylko z napisami