piszę z nadzieją, że polecicie mi jakiś doby serial komediowy. skończyłem wczoraj kolejny sezon HOW I MET YOUR MOTHER (znakomity serial) i szukam czegoś nowego .. do tej pory z komediowych, dla mnie ścisła czołówka, to właśnie HIMYM i Scrubs .. co teraz?
Polecam Californication, ale to trochę"cięższy" humor ;]
Z seriali komediowych to jeszcze Latający Cyrk Monty Pythona, Hotel Zacisze, Czarną Żmije (możesz zacząć od razu od 3 serii) oraz - zaskakująco dobrą komedię - On, ona i dzieciaki ;]
Ja bym Ci polecił:2 i pół oraz oczywiście South Park... Aha zapomniałem jeszcze o rewelacyjnym Diabli Nadali.
Myślę, że Californication mi się nie spodoba. ;) Hotel Zacisze i Czarną Żmiję znam, ale bez rewelacji dla mnie. On, ona i dzieciaki OK, ale też wg mnie niższa półka niż wcześniej wspomniany H.I.M.Y.M, czy Scrubs.
2 i pół oglądałem na TVN SIEDEM, a South Park nie lubię %)
dzięki za odpowiedzi.
Teraz pooglądam trochę "MAM NA IMIĘ EARL", ale wciąż szukam jeszcze czegoś :)
Pępek świata (polski tytuł) rzeczywiście godny polecenia. ja widziałem już 2 odcinki i dzisiaj szykuję się na 3 :)
Chyba nie :(, ostatnio widziałam, że na BBC puszczają. Nie wiem, jak innym, ale ten serial mi się naprawdę podobał.
Muszę to sprawdzić :), bo w moim programie jest napisane, że w tym czasie leci Pępek świata, a to na pewno nie jest serial, który mam na myśli :(.