Kiedyś (dość dawno) telewizja "ATV" (już nie istnieje chyba) wyemitowała film pt. "Mordercze polowanie". Film opawiadał mniej więcej o tym: Grupa najemników miała swój obóz szkoleniowy.....porywali oni ludzi z ulicy, wywozili do swojego obozu i tam organizowali polowanie na nich (wypuszczali gościa w las , dawali mu trochę czasu, potem go tropili i zabijali) To był taki specjalny trening....Głównym bohaterem jest jakiś tam były żołnierz , którego porwali przez pomyłkę i wykańcza on wszystkich najemników po kolei........Film ma charakterystyczne zakończenie: Główny bohater ucina rękę(!!!) swojemu oprawcy i zabija go (tą ręką!!!!!!!!!!). Jeśli ktoś zna oryginalny tytuł tej "mega produkcji" prosiłbym o odpowiedź.....

woj_tek

niestety......chyba nikt już nie pamięta "TAKICH" filmów
szkoda......
Może chociaż ktoś zapamiętał nazwisko któregoś z aktorów ......
Film jest naprawdę bardzo wyjątkowy ( zakończenie jest normalnie fenomenalne....)

woj_tek

Opis fabuły przypomina mi dwa tytuły: "Gra o przeżycie " z Rutgerem Hauerem (ale to raczej nie to) i "Nieuchwytny cel" z Van Dammem (i to może być ten tytuł, ale głowy nie dam). Pozdro:)

woj_tek

Oj, sorry! Nie zauważyłem,że Ty już podałeś polski tytuł. A ja myślałem, że poszukujesz filmu, a nie oryginalnego tytułu. Sorki!!!

woj_tek

Na pewno nie chodzi Ci o Surviving the Game w reż. Ernest R. Dickersona? Fabuła jest dość podobna.

withnailandI

To jest napewno Surviving the Game jesli koles, ktoory byl "zwierzyną" to murzyn o pseudo Ice T. I w tym filmie znajduje szope gdzie w słojach są ludzkie głowy.
pozdrawiam

repek

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.....niestety to nie ten film....
Pamiętam że emitowany był on z kiepsko zrobionym amerykańskim dubbing'iem , co może sugerować że nie jest to produkcja USA........
Głównym bohaterem był biały.........
Jakakolwiek informacja o filmie może być cenna dla mnie, więc jeśli ktoś nie pamięta tytułu ale cokolwiek związane z tym filmem proszę o odpowiedzi.....
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam......

woj_tek

Oryginalny tytul tego filmu to "Wojtuch's Lair 2 - Hardcore in the Gayzone". Mam go na DVD z dodatkowymi scenami, nie emitowanymi w wersji TV. W jednej z tych scen glowny bohater uzywa tej obcietej reki do masturbacji, a w innej wtyka ja szefowi komandosow w dupe. Poza tym jest tez kilka facjali no i oczywiscie piss & fisting. W roli glownej w tym filmie wystapil oczywiscie Don "The Dragon" Wilson z przefarbowanymi na blond wlosami (jak mogles go nie rozpoznac?!? Przeciez to taki wybitny aktor!!!!) A ten gosc ktoremu ucial reke to oczywiscie David Hasselhof (nie poznales tych seksownych loczkow?!?)
Mam nadzieje ze ci pomoglem.