chciałabym was się poradzić jaki serial mogłabym obejrzeć. razem z narzeczonym obejrzeliśmy razem jak dotąd: Doktor House, Gra o tron, The walking dead, Sons of anarchy a obecnie oglądamy Skins. wiem, że tematyka tych seriali jest zupełnie różna, lecz może znacie jakieś dobre i wciągające seriale, jak te, które wymieniłam. z góry dziękuję
każdy ma swój gust, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. to, co podoba się mi, nie musi podobać się Tobie i na odwrót
wiadomo, dodatkowo na Twoją korzyść przemawia fakt, iż jesteś dziewczyną.
masz prawo mieć gorszy gust ;)
narzeczony ma podobny gust do mojego ale się nie przejmuję Twoim zdaniem bo Twój avatar to chyba nie przypadek :)
oczywiście, że nie przypadek - świadczy o moim nietuzinkowym intelekcie i silnej osobowości :]
a u Ciebie nawet avatar z przypadku? ;p
nie mam zamiaru ciągnąć tej bezsensownej rozmowy z jakimś trolem internetowym. napisałam temat, chyba wiesz jaki, a może i nie wiesz. nie polecasz mi żadnego serialu, to nie mamy o czym dyskutować. o takich trolach jak Ty naczytałam się pełno na innych forach, czy to filmowych czy serialowych. żeby nie sprawiać Ci więcej satysfakcji z tej bezsensownej wymiany zdań, jako pierwsza zakończę konwersację.
to mój narzeczony namawiał mnie do oglądania tych seriali, więc jego gust obrażasz. nie jestem maleńka, przynajmniej nie dla Ciebie. a jak nie spodobał Ci się temat to nie trzeba było w ogóle pisać. nie rozumiem takich ludzi. albo wchodzisz na temat i odpisujesz na moje pytanie, albo nie odpowiadasz wcale. inni wykazali się pomocą i zapisali swoje propozycje. rozumiem, że wielu innych ludzi też denerwujesz w internecie. o co ja pytam, to przecież oczywiste
Za dużo sapiesz maleńka, w niekorzystnym świetle Cię to stawia.
Uspokój się, ochłoń trochę, zrób gorącą kąpiel.
Poklepuję Cię czule, buziaczki :*
"The fosters" - obyzajowy serial. Mimo że po opisie serialu sie nie przekonałam to po 2 odcinkach mnie wciągło :)
"American Horror Story" - to taki bardziej horror-psychologiczny.
Polecam Gomorre..jestem pod wrazeniem...dobe europejskie kino...a na dodatek opisuje faktyczne dzieje..
Once Upon a Time - powrót do dzieciństwa gwarantowany, Revenge -ciekawa, ale ciężka (jak dla mnie) fabuła i Breaking Bad :)