nic dla mlodziezy, gdyz juz dawno niestety do mlodziezy sie nie zaliczam:/ Co lubie mozna zobaczyc w moich ulubionych filmach, zasadniczo ogladam Losta, Dextera, Damages lubie zagadki i morderstwa CSI i tym podobne seriale nie przypadly mi do gustu(choc kryminaly czytam)nie lubie tez seriali klasy B (jak blood Ties)Ogladam tez Gotowe na wszystko, lubie komedie ale inteligentne. Obejzalam pilota United States Of Tara i nienajgorsze.Poleccie cos

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Baby_Firefly

aaa zapomnialam ze ogladam tez dr House i dirty Sexy Money oraz Little Britain:]

Baby_Firefly

aha jako ze nie szukam seriali mlodziezowych i robionych z mysla o mlodziezy to prosze o nie zabieranie glosu przez mlodziez.dzieki

Baby_Firefly

Rodzina Soprano. Nie zawiedziesz się

Christopher_Moltisanti

ale to stary serial,widzialam juz go:) ale dzieki

Baby_Firefly

Damages, Dexter, Pushing Daisies, Six Feet Under, Weeds, Breaking Bad...
W sumie to Ci zazdroszczę, tyle tytułów przed Tobą...

era

Dobra. ślepy jestem, wybacz, 2 pierwsze już wspomniałaś.
Jeszcze mogę 'Sleeper Cell' dodać, jeśli lubisz seriale sensacyjne czy na przykład przyjemne 'Bones', które obecnie emituje Polsrat.

era

Sleeper Cell sprawdze o czym to a Bones jest dobre?Bo czytalam jedna ksiazke Kathy Reichs i nudnawa,za duzo gadania o kosciach a za malo akcji,i kiepskie opisy itd. O czym dokladnie jest ten serial?tez o kosciach gadaja caly czas?;)

era

Widzialam wszystko oprocz Pushing Daisies ale czy nie jest to jakis glupkowaty serial dla kobiet?interesujace to?Widzialam 1 odc w tv i nie byl jakos interesujacy.To o jakiejs kobiecie co zmartwychwstala?;)Breaking Bad mam pilota ale jeszcze nie widzialam. Weeds mi sie nie podobalo,widzialam pare odcinkow.

Baby_Firefly

aaa zapomnialam,ogladam jeszcze Burn Notice - swietny serial

Baby_Firefly

Bones - Świetna pani antropolog, zespół pomocników i współpracujący agent FBI w każdym odcinku rozwiązują jakąś kryminalną zagadkę z przeszłości.
Każdy następny odcinek jest logiczną kontynuacją poprzedniego.

Z resztą, przecież tu na stronie są opisy, można jeszcze posłużyć się wikipedią...

Hmm, co do Pushing Daisies jest to z pewnością serial nietypowy.
Wszystko w baśniowej konwencji, bardzo uroczo i przyjemnie zaserwowane.
Z pewnością nie każdemu się spodoba, ale warto sprawdzić.

True Blood, czyli wampiry dla dorosłych.. Warto zobaczyć.

Baby_Firefly

jeśli nie masz nic przeciwko sci-fi to polecam Firefly. Jeden sezon zakończony pełnometrażówką "Serenity". Ciekawy klimat i bardzo przyjemna fabuła :)

Heartbreak_01

"Pushing daisies"jest rzesczywiście serialem dosyć,hmm,specyficznym,trochę dziwacznym.Ale warto zobaczyć,chociaż nie do każdego to trafia.

Baby_Firefly

Podobnie jak era polecam "True Blood" o wampirach i Housa i ostatnio wciągnęłam się też w Medium no i z racji zamiłowania do horroru polecam "Fear Itself":)