Nowy serial Na Wspólnej jakoś mnie nie przekonuje. Wolę coś lekkiego, bardziej przyjaznego ludziom.
seriale?
a ja tam seriali wcale nie oglądam, szczególnie polskich - nie znoszę tasiemców. Klan (o zgrozo!), czy te polsatowsikie badziewia, nawet tak popularne M jak miłość, czy Na dobre i na złe, nie przemawiają do mnie - wszystko jest strasznie nudne..... e tam, szkoda słów...
pewnie
Pewnie że tak jest. Mam podobne zdanie, z tą tylko różnicą że od czasu do czasu oglądam ( te lepsze jak mi się wydaje) bo stał się człowiek niewolnikiem telewizji. Mam masę wolnego czasu, nie można zajmować się tylko poważnymi sprawami, a na "badziewiu" i głupocie też można czegoś się nauczyć.Jednak w żadnym razie nie jestem zwolennikiem tasiemców. Scenopisy pisane są już na siłę, prześcigają się w bzdurnych tematach i problemach. Najbardziej jednak dziwi mnie to, ze wielu znakomitych aktorów wplątuje się w tą "chałę". Komercja, kasa- zasady na bok. Tak wygląda rzeczywistość serialowych aktorów. A szkoda. Pozdrawiam.
mnie nie
Przykro mi ale nawet nie mogę ustosunkować się do Twojego komentarza gdyż wogóle tego serialu nie oglądam.Zbuntowałem sie "na całego". Pozdrawiam.