Nowy serial Na Wspólnej jakoś mnie nie przekonuje. Wolę coś lekkiego, bardziej przyjaznego ludziom.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Jerzy_Zemla

seriale?
a ja tam seriali wcale nie oglądam, szczególnie polskich - nie znoszę tasiemców. Klan (o zgrozo!), czy te polsatowsikie badziewia, nawet tak popularne M jak miłość, czy Na dobre i na złe, nie przemawiają do mnie - wszystko jest strasznie nudne..... e tam, szkoda słów...

katrol

pewnie
Pewnie że tak jest. Mam podobne zdanie, z tą tylko różnicą że od czasu do czasu oglądam ( te lepsze jak mi się wydaje) bo stał się człowiek niewolnikiem telewizji. Mam masę wolnego czasu, nie można zajmować się tylko poważnymi sprawami, a na "badziewiu" i głupocie też można czegoś się nauczyć.Jednak w żadnym razie nie jestem zwolennikiem tasiemców. Scenopisy pisane są już na siłę, prześcigają się w bzdurnych tematach i problemach. Najbardziej jednak dziwi mnie to, ze wielu znakomitych aktorów wplątuje się w tą "chałę". Komercja, kasa- zasady na bok. Tak wygląda rzeczywistość serialowych aktorów. A szkoda. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

Hmmmmmmm
Miałem go nie oglądać ale mnie wciągnął ale zapewne nie na długo

Flo

mnie nie
Przykro mi ale nawet nie mogę ustosunkować się do Twojego komentarza gdyż wogóle tego serialu nie oglądam.Zbuntowałem sie "na całego". Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

to jest dobry serial skoro 13 lat leci i nadal ktos ta padake oglada

lexusss2012

Ale żeś stary temat wygrzebał :)

adamus0101

i tak ten serial na ytvn jest obok ukrytej prawdy najlepszym programem reszta to dno .:)