Wypowiedzcie sie! Który z aktorów według was jst najprzystojniejszy? Stwórzcie ranking najpiekniejszych aktorów. Według mnie najpiekniejszy jest Johnny Depp, Potem Orlando Bloom i mniej znany Jesse Bradford. Wpisujcie sie!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kaska

Mnie nie bardzo wypowiadać się na ten temat ale przystojni sa Johnny Depp i Brad Pitt, reszta "niżej".

kaska

A co powiecie na Chad'a Michael'a Murray'a ? Jak jego rola w Jeziorze marzeń ? Ja odpływa.. THE BEST :D

delilaah

Chad Michael Murray w jeziorze marzeń pięknie wygląda a w cinderella story też pięknie i ogólnie jest sexi i tyle

kate_1555

a i rzecz jasna maciek zakościelny.... aaah....

kaska

JA też jestem przystojny!!:-) Dobra, a tak serio to napiszę aktorów, do których wzdycha moja kuzynka, chyba mogę? A więc: Hayden Christensen, Orlando Bloom, Ewan McGregor, Borys Szyc, Michael Saeter i MAteusz Damięcki...Ja osobiście to bym zostawił Szyca bo ma żonę i dodał Tommy'ego Lee Jonesa, Harrisona Forda i Richarda Deana Andersona

kaska

Gerard Butler pod kazdym wzgledem....
Poxniej Brad Pitt
Reszta nizej..jest wielu przystojnych,ale tych nikt nie pobije:D

julabingo

Zgadzam się GERARD BUTLER - cudo o pięknych oczach i pięknym uśmiechu i oczywiście reszta wysokiego /prawie 1.90 /ciała też jest najpiękniejsza. Aaaaa Brad Pitt też ładny -nic mu nie brakuje , ale Gerry......

kaska

Orlando Bloom jest zdecydowanie najprzystojniejszy, choć talentu aktorskiego - moim zdaniem - nie ma. Poza tym może Jimmy Fallon (nie wiem czy dobrze napisałam) i z pokolenia dojrzałych facetów Viggo Mortensen.

kaska

najładniejszy- George Clooney
najprzystojniejszy- Matthew Macfadyen
najseksowniejszy- Alan Rickman ( z tym ostatnim polemiki nie ma- ten głos!)

Jane_2

Orando Bloom -według mmnie - jest najprzystojniejszy.

Euhenia

Pomyłka w imieniu !!! ORLANDO BLOOM - według mnie - jest najprzystojniejszy.

Euhenia

Jason Dohring jest przystojny :) ma cudowne oczy

agx77

Hm... wg mnie są to :

- Gary Oldman
- Ewan McGregor
- Edward Norton
- Gerard Butler
- Johnny Depp
- Harrison Ford (młody w szczególności)

To tyle. Pozdrawiam.