ja tylko chcialem zapytac ilu z was uwaza serial pitbull za najlepszy polski serial? na mnie wrazenie zrobily szczegolnie dzwiek i ujecia a takze gra niektorych aktorow... wiekszosci aktorow. jest to chyba najprawdziwszy serial jaki widzialem, superrealistyczny.

tomek100milionow

weź nie koleś nieośmieszaj polska to dno i ten serial pewnie tez

zaliczator

Jeśli Polska tak Ci przeszkadza to możesz wyjechać, będzie jednego narzekającego mniej, a jakbyś miał kłopoty z czytaniem, to pytanie dotyczyło serialu, całkiem dobrego zresztą.

tomek100milionow

No w Bułgari to jest dopiero życie... Najlepszy jest i tak klan.Tak żenujące, że aż śmieszne.

tomek100milionow

Nie lubie określenia "lepsze" każdemu podoba się coś innego, ale bardzo dobry polski serial to "Glina", świetne aktorstwo, ciekawe sprawy. Mnie podobał się również pierwszy sezon "Oficera". Ostatnio przypominany przez naszą kochaną telewizje "Mrok" jest godny polecenia. I niemożemy zapomnieć o klasyce jakią chyba stała się już "Ekstradycja", fakt troszke starszy serial, ale nadal atrakcyjny.

tomek100milionow

Najlepszy polski serial? Na pewno jeden z najlepszych.
I prawdopodobnie najlepszy polski serial kryminalny. Niesłychanie realistyczny, świetnie zagrany i klimatyczny.
Pozdrawiam.

tomek100milionow

z pewnością jest to najlepszy polski serial sensacyjny. czekam na kolejne odcinki!

Pirat_3

Podobno pies jest najlepszym przyjacielem człowieka. Ale tego serialu nie widziałem.

Z polskich seriali odpowiada mi swoim przesłaniem i atmosferą obraz przedstawiony nam w filmie "Matki, żony i kochanki". A wśród aktualnych nie widziałem nawet podobnego. Przecież serial ten nie był perwersyjny, nie był także pruderyjny.

Sunny

racja, byl prawdziwy. ale porownaj go prosze z pitbullem, nie stracisz czasu. za to zauwazysz roznice. niektore sceny z pitbulla oglda sie jak filmy wielkich rezyserow :)

tomek100milionow

osiemnastu