hej, widzę, że wiele osób szuka tutaj jakiegoś nowego serialu do obejrzenia i prosi o
pomoc, więc poproszę i ja.
moimi serialowymi faworytami są:
Skins, Mentalista, Supernatural, White Collar, Entourage, How to make it in America,
Californication, How I Met Your Mother, Friends, That's 70's Show, New Girl.
oglądałam też: Misfits, Sons of Anarchy, Shameless, Smallville, The Vampire Diaries, Gossip Girl, Heroes, Prison Break, One Tree Hill, Grey's Anatomy, Twin Peaks, 90210, Community, Whitney, Better With You, Happy Endings, ;
natomiast nie wkręciłam się w: Dexter, True Blood, The Secret Circle, Mad Men, Pretty Little Liars, Glee, Ghost Whisperer, Sex and the city, The Big Bang Theory, Two and a half men,
znajdziecie coś wartego polecenia na podstawie tego, co widziałam i mi się podobało?
szukam czegoś, co mnie wciągnie, może być to serial wymagający od widza, a może być i
jakiś lekki, sitcom. będę wdzięczna za pomoc.
wydaje mi się, że masz dobry gust i oglądasz większość seriali, które także lubię. Może spróbuj wciągnąc się w serial Hart of dixie (narazie wyemitowali 1 sezon robią drugi), polecam także serial Nieustraszony nowszą wersję 2008-2009
Hart of Dixie oglądałam, bardzo przyjemny serial, tylko kolejny raz już wciągnęłam się w oglądanie, a tu koniec sezonu i trzeba czekać na jesień. dlatego też szukam czegoś, co miałoby przynajmniej 2-3 skończone sezony:) sprawdzę Nieustraszonego. dziękuję!