Jak się kończy ostatni odcinek trzeciego sezonu, który do dziś pojawił się w sieci? Nie widziałem poprzednich, ale takie info mi wystarczy, by zrozumieć o co chodzi... :)
ostatni odcinek kończy sie tym że lincoln odzyskuje syna ale drogi braci sie rozchodzą bo lincoln chce wrócić do USA a michael chce sie zemscić na gretchen ( ta która zabiła sare i wieziła lj) wistler dołącza do grethen tak samo jak mahone bellick zostaje w sonie lechero ginie z rąk t-baga który zostaje nowym szefem w sonie sucre trafia do sony
Jak to możliwe, że pod koniec pierwszej serii mielismy typowo zimowy krajobraz (drzewa bez liści, para unosząca się z ust, "zimna wilgoć"), a w drugiej od razu cieplutko, zieloniutko i fajniutko.
Dodam tylko, ze ProF.A.N. jest pewnie w pelni usatysfakcjonowany twoja odpowiedzia- licze na rownie blyskotliwa odp na moje pytanie.
Grapefruit2010 powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. Cóż muszę uwierzyć dmx-owi na słowo.
dmx ma cos wspolnego z rowerem BMX, czy jednak przypadek? W ktorym odcinku Wentyl jechal na rowerze?
Scena w ktorej Majkel wskakuje do pociagu byla zagrana przez kaskadera czy przy uzyciu efektow specjalnych tak jak np. w Shreku ?
Będę wredny i popsuję zabawę. Ziomek cierpliwe i kulturalnie tłumaczy a Wy tak sobie pogrywacie ;/
Szkoda mi, że Sara zginie; taka fajna dziewczyna; w ogóle ten serial powinien zakończyć happy endem,
To mówisz, że jak ktoś umiera w serialu, to następstwem tego jest nakręcenie nowego sezonu? Dziwne...
A tak poza tym to daj sobie już spokój i wejdź tutaj:
http://prison.break.filmweb.pl/
kris ale ja nie mówie o wszyskich seialach tylko o skazanym no ale słuchaj gdyby sara niezgineła (sarha wayne collins i tak już z serialu by odeszła )
to michael by ją odzyskał lincoln syna i by wszysty byli szczęśliwi i dalej by już nie walczyli z firmą a tak jeszcze michael chce sie zemścić a lincoln mu w tym najprawdopodobniej pomoże
o co chodzi z tymi sezonami Sezon 1 Sezon 2 Sezon 3 nie jakoś nadal nie mogę się w tym połapać czy ktoś wiem o co chodzi z tymi sezonami?? Skazanego na Śmierć??
nierozumiem no bo są 3 sezony w których coś innego sie dzieje np w 1 scofield wyciąga burrowsa z więzienia w drugim ukazana jest ucieczka i losy całej 8 uciekinierów z fox river i oczywiście ucieczka braci na paname
i dalsze ich losy są ukazane w 3 sezonie i tu powrót do korzeni bo znów jeden z braci trafia do więzienia o nazwie sona najgorszego w panamie ale teraz jest inaczej bo scofield tam trafia a burrows jest na wolności ale dalej już niebede mówił 3 sezon skazanego na śmierć w polsacie od 6 kwietnia polecam
Dobra dwa pytania, na które odpowiedzi nigdy nie znalazłem:
- W odcinku z buntem w pierwszym sezonie Michael w pół godziny dostaje się do budynku szpitalnego, wykorzystując przestrzeń między ścianami (jak obcy) by ratować Sarę. Po cholerę kopał dziurę przez dziesięć odcinków, skoro istniała tak prosta droga. Czemu nie użył jej raz jeszcze?
- Czy w amerykańskich więzieniach bycie pedofilem budzi respekt u współwięźniów? Pytam na wypadek jakbym tam kiedyś trafił i musiał ściemnić za co siedzę. Bo słyszałem, że za oszustwa księgowe to biją.
pytanie 1
no bo tak on przechadzał sie tam sam a ich uciekło tam 8 to wiesz niestarczyło by im czasu i na 100 jakiś straznik by ich zauważył no i po primo niebyło tam drogi na zewnątrz lecz na sam spacerniak no więc przez tunel do psychiatryka a potem do pokoju lekarskiego a póżniej przez line za mury więzienia. Myśle że dobrze odpowiedizałem
pytanie 2
ci pewno chodzi o t-baga ale dlatego t-bag mił respekt u więżnów bo miał
ten swój gang hitlerjugen jeden najgrożniejszych w fox river gdyby go niemiał to raczej by go zabili za to że jest pedofilem
niewiem może za te oszustwa biją a raczej biją za to że nap coś złego dziecku zrobiłeś
Oglądałem nawet z rozbawieniem odcinki 3 sezonu. Ostatnie dwa jednak to jakaś kpina z inteligencji widza.
T-bag "przypadkiem" znajduje upuszczoną przez (jak on się nazywał?) książeczkę.
"Koleś z autralijskim akcentem" skręca kostkę, ale potem pływa sprawnie jak morświn, skacze po dachach i fikołki fika.
A no i znajduje na poboczu magazynu, przy którym mieli się spotkać z Gretchen, samochód, który właściciel, nie protestując zbytnio, chętnie oddaje.
Potem Wentworth Miller przed muzeum wyciąga giwerę i przez nikogo nie zauważony - mimo obecności strażników - mierzy do Gretchen.
Sofia wspomina coś o walizce Jamesa Whistlera a.k.a. "kolesia z australijskim akcentem", znajdującej się POD ŁÓŻKIEM. Bracia samo zło wpadają do jego mieszkania, przy czym ten głupszy zaczyna w jakimś amoku plądrować szafę z ubraniami - czego on tam k***a szukał? Tic-taców? O dziwo ich nie znajduje.