Którzy prowadzący w polskich show telewizyjnych wkurzają was najbardziej
ja typuje : K. Ibisz, K. Skrzynecka, H. Urbański
Nie, no nie strasz ludzi. Młoda Kwaśniewska prowadzi jakiś program? Ja myślałam, że wpada tylko do tvn-u pozamiatać podłogę od czasu do czasu.
Zdecydowanie Ibisz, Urbański, Cichopkowa, Strasburger ! Wszyscy są okropni ,a jak jeszcze zaczynają silić się na żarty to już TRAGEDIA !
No co ty? Kasia "nastka, wieczna osiemnastka, laska" Skrznecka, co ty od niej chcesz? ;)
Nie znoszę Familiady (żarty Strasburgera), Moniki Richardson (i jej głosu), Urbańskiego, Prokopa i tej drugiej (welman czy jakoś tak) co prowadzi z nim tą śniadaniowa szmirę.
O Cipopek nawet nie wspomnę, bo ona się nadaje do wywoływania wymiotów lepiej niż bujająca się na rozwścieczonym morzu łajba.
Urbański
Chyba nie ma w TV większego sztywniaka ;p Wygląda jak by nie wyjął wieszaka zakładając garnitur :)))
A te jego czerstwe dowcipy ...tragedia!!!
Ja tam nie mam nic do Urbańskiego, według mnie na wizji jest naturalny i dlatego darzę go sympatią.
Natomiast Prokop i te jego ironiczne żarciki doprowadzają mnie do białej gorączki. W paczkę go i do Abu Dabi, niech straszy arabskie dzieci!!!
Mnie się bardzo nie podobał Ibisz bo on nie umie tonować głosu, wszystko mówił głośno w tym samym tonie. Ostatnio trochę zmienił ton i można go juz nawet słuchać. Skrzynecka też się ostatnio wyrobiła.
W Polsce nie ma dobrych prezenterów... Każdemu coś odbija lub nie umie zaciekawić widza, ale wszystkich przebija dwójka z TVP2 mianowicie: Dowbor i Prokop.... najchętniej wystrzelać i spokój
Katarzyna Cichopek to najlepsza prezenterka, jest naturalna, bardzo sympatyczna i umie przyciągnąć widza.
Poza tym Kinga Rusin i Meler w DDB TVN są doskonali ale już Pieńkowska i Mołek to ciotki i nie da się ich oglądać!
Nie cierpię większości tych sztywniaków,ale najbardziej:
1.Ibisz
2.Cichopek(chociaż to właściwie nie jest prowadząca)
3.Urbański
4.Janowski
5.Skrzynecka
6.Strasburger
7.Mołek
Pewnie o kimś zapomniałam ale ci mnie wkurzają najbardziej
Magda Mołek choć kiedyś była moją ulubioną ale to było w czasach TV Echo, gdzie prowadziła jakiś teleturniej, miała wtedy chyba 19 lat, szkoda, że nie przyznaje się do tej pracy.
1.Ibisz
2.Urbański
3.Strasburger
A najlepszy prowadzący wszechczasów to Wojciech Mann[i za to 10 dla niego].
Ibisz, Cichopek, Skrzynecka, Rusin, Dwobor, Strasburger, Chajzer, Richardson, Młynarska, Mołek... i można by tak długo, długo. Niestety.
1. Ibisz
2. Urbański
3. Chajzer
4. Skrzynecka
5. Czopek....yyy sorry Cichopek
6. Janowski
7. Mołek
8. Rusin
9. Gąsowski