typujcie serial tv, ktory waszym zdaniem jest najbardziej beznadziejny, jaki udalo wam sie obejrzec - pole do popisu jest naprawde spore;)moj typ to "lokatorzy"

baku

najwiekrzym badziewem lda mnie byl lost - beznadziejny i nie wiem dlacgo tak chwalony przeto wszystkih

Rychu_Gmoch

zdecydowanie "Moda na Sukces" - ble :P Brooke, która śpi ze wszystkimi Foresterami jest zarazem śmieszna i żenująca. 500 odcinków zmieściłabym w jednym ;)

baku

"Daleko od noszy" i wszystkie telenowele. Czegoś takiego nie dam rady oglądać. :/

użytkownik usunięty
baku

Większość polskich seriali: M jak Miłość, Pierwsza Miłośc, Klan i co tam jeszcze było..

Ogólnie wszystko co z Brazylii, Kolumbii, Paragwaju, Argentyny, itp, itd.

FEAsaurus_Rex

klan, plebania, m jak miłosc

auryn

kiedyś przez przypadek obejrzałem odcinek czegoś o tytule "Dziki" z Bogusiem Lindą... większej katastrofy nie widziałem i mam nadzieję, że nie zobaczę..

użytkownik usunięty
Deix_z_gwiazdkom

Nie ma nic gorszego od Złotopolskich, cholerstwo ciagnie się już dobre parę lat.. Jak tylko słysze tą początkową muzyke mam ochotę rozstrzaskać telewizor.

baku

Moda na sukces,Samo życie,Złotopolscy,"Rodzina zastępcza" sporo tego by było :P

pawell190

Klany i takie tam. Graczykowie i te polskie inne komediowe. Chociaż Lokatorów lubię.

baku

"Daleko od noszy"- normalnie jak dla mnie porażka...

baku

wyszystkie seriale są tandetne :P ff.,...uk.

Ingnam

Z amerykańskich zdecydowanie Jericho. Z polskich nie licząc tasiemców - "Oficerowie"

Abruzzi

skazany na śmierć - komercyjne gówno

EDEK_2

Bzydki, bzydki, bzydki Prison Break.. :)))))))

IMHO baaaaaaaardzo daleko mu do gówna, ale cóż o gustach (szczególnie wyrafinowanych) się nie dyskutuje :)