Jakie są najgłupsze seriale i filmy które dotychczas oglądaliśmy. Bo wg. mnie są to: Rodzina zastępcza, Miodowe lata, a z filmu Smakosz i Krwiożercze pomidory atakują, nie mówiąc już o The Cursed
( Przeklęta) uśmiałam się na tym horrorze.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Agatateczka

raz oglądałam serial "Warto kochać" i myślalam ze usne!!! ten serial jest taaaaaaaaaaaaaaki nudny, ze nie wiem!!! opowiada o jakims chlebie... a bohaterzy to juz kompletnie klapa :/ najglupszymi serialami sa te wszystkie telenowele na tvn (brazylijskie, meksykanskie). Az chce sie zygać!!! Bleee.... A film...? Hmm... narazie nic mi nie przychodzi do glowy ale moze sobie przypomne :]

Kicha

och Milagros i Ivo śmiać mi się chce jak to widze

Agatateczka

świat według bundych- DURNOTA, DNO, PROSTACKI SERIAL

Agatateczka

dodam jeszcze "Świat wg Bundych" czy jak to tam leci, nienawidzę tego

Agatateczka

"Warto Kochać", "Miodowe Lata", "Samo życie","Pierwsza miłość", "Magda M." i "Siostrzyczki"...

sandrula

dla mnie beznadziejne są dokładnie wszystkie seriale (no może bez "Gotowych na wszystko";-) ), ale już totalne dno to: "Moda na sukces", "M jak miłość", "Klan" i oczywiście "Zbuntowany anioł" i wszystkie telenowele latynoamerykańskie. Aha, i "Pierwsza miłość"-dno totalne!

jawom1b

No cóż...najbardziej znienawidzone przeze mnie, a ukochane przez większośc polskich matron to M jak miłośc i oczywiście Klan. Jak widzę któryś z tych seriali w telewizji to żygać mi sie chce, na palcach u jednej ręki można policzyc naprawdę ciekawe i konstruktywne seriale :/

Hekate

Najlepsze seriale jedynie w HBO :))) No może jeszcze Showtime robi niezłe. A najbardziej beznadziejnym i głupim serialem na świecie jest "LOST". Żenada. Brak mi słów.

mkskala

"Pierwsza miłość" powinna tu byc chyba na pierwszym miejscu. Głupotą ten serial bije wszystkie inne na głowe. Fabuła sie zmienia z minuty na minute przez wydarzenia naciągane w idiotyczny sposób, kiepska gra aktorów. Jedyny plus jest taki, ze serial mozna obejrzeć jako komedie i posmiac sie z jego głupoty...

rafal509

"Samo życie","Przyjaciółki i rywalki","Magda M.","Na wspólnej".

Agatateczka

wszystkie seriale mające słowo "miłość" w tytule

Silver_7

Samo życie (!) Złotoplscy (!) Klan, Plebania, M jak miłość,Tylko miłość Tych seriali najbardziej nie lubie innych głupich albo nie widziałam albo je lubie.

Agatateczka

Moim zdaniem najgłupsze są te polskie seriale typu: M jak Miłość, Samo Życie, Na wspólnej, Magda M. i reszta tego dziadostwa. Aha i jeszcze te brazylijskie telenowele bleeee

viper1542

MODA NA SUKCES- D.N.O

Agatateczka

Miodowe lata (pierwsza seria) są akurat w porządku. Bardzo w porządku.
Podobnie jak 13 posterunek. Humor może nie wyszukany, ale zawsze się śmieję.

użytkownik usunięty
Agatateczka

Seriale :

- Sejm
- Sejmowe Komisje Śledcze
- Konferencje prasowe PiS
- ----- I I --------- PO
- ----- I I --------- SLD
- ----- I I --------- PSL

- Klan
- Złotopolscy - hehe pamiętam te wojny pomiędzy Zjednoczonym Klanowym Komitetem Rewolucyjnym a Frontem Walki z Klanem :D
- Plebania
- Na dobre i na złe (kiedyś było ok)
- wszelkiego rodzaju polskie telenowele
- Rodzina Zastępcza
- Power Rangers
- wszelkiego rodzaju południowoamerykańskie telenowele : Zbuntowane Anioły, Manuele, Marie, Conchity, Niewolnice Izaury i jeden ch... wie co jeszcze

użytkownik usunięty

O właśnie "Ż jak Andrzej" czy jakoś tak

Hmm... czy ja wiem... "Rodzina zastępcza" moim zdaniem licząc od początku kręcenia serialu tak przez dwa lata, była serialem "na czasie", bo nawet niebyło co oglądać. Teraz serialami, które są najgłupsze, to te, które wymienili moi poprzednicy :):):)

Agatateczka

Mie dobijały GRACZYKI na Polsacie... Kiepscy zresztóm tyż :)