TVP 1
TVP 2
TVP INFO
POLSAT
TVN
PULS
Przy każdej z tych stacji,piszecie za co chcecie pochwalić je,za co naganić.A co chcielibyście żeby się poprawiło.
TVP 1 brak reklam podczas oglądania filmu, dosyć często można trafić na ciekawy dramat,
TVP 2- brak reklam podczas filmu, rzadko jednak można tu obejrzeć ciekawy film
TVN INFO - rzadko oglądam więc nie mogę się wypowiedzieć
POLSAT reklamy trwające ponad 5 min zdecydowanie odrzucają, a po za tym chyba niczego nie mogę zarzucić
TVN czas trwania tych reklam powoli dogania polsat,ale można trafić na ciekawe filmy
PULS nie oglądam, więc też nie mogę oceniać.
Wszystkie są Uja wartę.
TVP1/2- żeby obejrzeć dobry film trzeba czekać do 1 w nocy, do tego poziom większości serwowanych nam filmów (wcześniej) jest poniżej krytyki, nie wspominając o serialach.
Info- telewizja głównie informacyjna co o nich można gadać, + można na niej czasami zobaczyć kultową 15 letnią reklamę firmy "Megal" (bezpieczny świat bez krat)
Polsat- kupa szitu, wielka kupa, rzadko dobre filmy, czasem jakiś sensacyjny beton (a ja to lubię) do tego reklamy...
TVN- filmy trochę lepsze, lubią Eastwooda, ale też kupa tandety.
PULS- stacja kupująca najtańsze istniejące programy i filmy z USA, czysty beton, jeżeli włączysz masz 80% pewności trafienia na takie gówno że śmiech sam się ciśnie.
TV4- Odrzuty z Polsatu, jeszcze gorzej.
TVP 1-Brawo za Tour De Pologne,ME W lEKKOATLETYCE.Filmy coraz rzadziej tutaj oglądam.Coraz gorzej dla dzieci,wieczorynki dojrze krótkie 5 minutowe to jeszcze jakieś takie.............
TVP 2-Podobny poziom do jedynki.Ostatni film jaki tu oglądałem to Patch Adams,a nie przypadł mi on do gustu.Gorsza minimalnie od TVP 1.
Polsat-Pod względem transmisji piłki nożnej jest gorzej.W Europejskich pucharach transmitowali tylko pare spotkań Polskich drużyn.Usprawiedliwać ich może to,że transmitować takie mecze to wstyd.Teraz jak w lidze mistrzów,nie ma już Lecha mecze transmitować powinni regularnie.Filmy niezłe.Ostatnio oglądałem Komando i dałem temu filmowi ocene 10\10.Wczoraj oglądałem kto pierwszy,ten lepszy tu dałem 7\10.
TVN-filmy przyzwoite.Po za tym mało nowości.Bez przerwy powtórki W11,Detektywów nie obchodzą na tym programie świąt.
Puls-Nieporozumienie.Dają tam takie filmy,o których nie słyszałem.
TVP iNFO-Czasami obejrze,jak są jakieś aktualności sportowe.
Program informacyjny,ale czasami pokazuje stare,Polskie filmy typu;Do przerwy 0-1,wakacje z duchami.
TVP 1 - czasami puszczą fajny thriller albo jakiś dramat obyczajowy, fajne filmy puszczają późno w nocy, mogliby wcześniej, jakieś seriale fajne ( nie polskie ) mogliby też puścić i nie za wcześnie ani nie za późno
TVP 2 - rzadko ciekawy film puszczą, ale częściej od TVP 1 dają go wcześniej, seriali porządnych mało
POLSAT - seriale fajne, szkoda tylko, że puszczają pełno powtórek, filmy też za często powtórki, za mało horrorów ( a raczej w ogóle ), kiedyś puszczali je w piątki i wcale nie tak późno, kiedyś fajne telenowele puszczali, moim marzeniem jest, aby puścili Beverly Hills 90210 o jakiejś przyzwoitej porze, najlepiej w soboty albo niedziele
TVN - za dużo powtórek, seriale beznadziejne, filmy puszczają ciekawe, szkoda, że same powtórki, kiedyś telenowele puszczali, ale dobrze, że skończyli, bo były beznadziejne ( te po cenie marzeń )
TVP INFO - ujdzie,
PULS - nie mam tego kanału, ale podobno beznadzieja