mam pytanie czy ten film lecial kiedys w polskiej tv?? amoz eleci a ja o tym niewiem.jest moz ejakas mozliwosc obejrzenai tego serialu??

karolinkaxx

Czy lecial w tv no nie wiem, ale jest ktos kto ten serial posiada. Podaje maila, a wy sie juz dogadujcie sami bgradek@msn.com pOZDRAWIAM

kAMSON

nie jeszcze go niebyło go nigdyhhjgfjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

karolinkaxx

Ten serial podobno leci na Foxlife od sierpnia... tak przeczytałam tu, na Filmwebie. A ściągnąć możesz sobie pewnie z jakiegoś programu typu eMule, Bearshare itp...

Dzasmin

Ja oglądam ten serial regularnie na Foxlife. Pewnie niedługo go puszczą na jakiejś stacji publicznej (TVN7, Polsat, TV4) ale raczej już nie w tym roku bo ramówka obsadzona. Wcześniej na Foxlife leciały "Gotowe na wszystko" i "Chirurdzy" (nadal lecą), które potem wyemitowali w Polsacie. Podobnie serial "Brzydula Betty" (leci teraz na TVN7 albo TV4), też emitowana (nadal) na Foxlife.
Dlatego myślę, że w przyszłości na 90% wyemitują serial "Summerland" tak by wszyscy mogli go oglądać.

Pozdrawiam.

Zoya

JA TEZ OGLADAM SUMMERLAND .. ALE NIE WIEM CZEMU ALE NIE BYLO DZISI ;/
I TEZ MYSLE ZE GO WYEMITUJA NA JAKIEJS Z TYCH STACJI :)