Chłopaki nie płaczą
Testosteron
Kiler
Miś
Rejs
Job, czyli ostatnia szara komórka
Poranek kojota
Nic śmiesznego
Kurcze nie widzę co oglądałeś niemniej jednak jak czegoś nie widziałeś to musisz to oblukać, fajne komedie :)
to musisz koniecznie zobaczyć ale są 2 wersje szukaj tej nie skróconej bo wycieli naprawdę świetne kawałki.
A co do innych komedii to w sumie nie kojarzę teraz filmów godnych polecenia, ale jak już coś spodoba mi się to dam Ci namiary na niego :)
a jakich dokładnie komedii szukasz? bo jest wiele gatunków: romantyczne, czarne, sytuacyjne, przygodowe, głupie;))
ja polecam serial komediowy "dwóch i pól" genialne płacze ze śmiechu za każdym razem, a co do rejsu to jak można nie obejrzeć takiej klasyki? Marsz do telewizora!!!!!!!!!
'Wielkie nic' z 2003 roku, niedoceniony oryginalny film.
Podaj przykład co cię śmieszy, ja polecam stare francuskie komedie z Louisem de Funesem i film 'Głupole'.
Jeśli szukasz nieco bardziej głupiego i absurdalnego humoru to polecam 'Batmana' z 1966 roku i 'Rekinado'. Ten ostatni to jedyny film na jakim płakałem. Co prawda ze śmiechu, ale też się liczy. Bo ogólnie to rzadko się śmieję że hahaha, lubię inteligentne komedie ('Pieniądze to nie wszystko', 'Samoloty, pociągi i samochody' - klasyka) , ale czasem dla relaksu obejrzę jakiegoś 'Johnny English Reaktywacja', czy klimatyczne 'Na przedmieściach', czyli gdzie oprócz komedii jest jakaś zagadka kryminalna, motywy horroru i tak dalej. 'Skradziona kolekcja', 'Ewa chce spać'.