czy na tele 5 przerywają filmy reklamami ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Leon_B_Fink

Wydaje mi się, że tak, nawet na pewno....................

To tam dają jakieś filmy warte uwagi??

Leon_B_Fink

a no dają, dlatego pytalem sam sie dziwie ale te kanały ostatnio naprawde dają rade i Puls na którym niedawno były filmy cCoenów i Polonia 1 która ma kilkadziesiąt filmów Hitchcocka i co jakiś czas emituje, trzeba tylko uważnie czytac program

powiem nawet tak w ostatatnim czasie dużo więcej filmów oglądach na tych "tandetach" niż na polsacie czy tvn gdzie ostatnio same gówna podlane moczem do tego te irytujące reklamy po 25 minut x 3 ... nie da się

Leon_B_Fink

2 dni temu była na pulsie casablanca choćby, te kanały naprawde sie rozwinęły gdy nie patrzyłem

Leon_B_Fink

..tak jak pisałeś - trzeba bacznie wertować program tv, bo inaczej można przegapić niezłe produkcje.. .

.na tele 5 dają reklamy i trwają standardowo kilka minut - przynajmniej tak było, ostatnio nie oglądam filmów w tv więc nie wiem.. .

.ale wiem na 100%, że na tvn7 gdy powtarzają film po północy, to nie dają reklam - wcześniej tak, ale potem już nie, więc to jest super dla nocnych marków^^.. .

diana6echo

czesto oglądam filmy na tvn7 po północy, jeszcze nie spotkalem sytuacji żeby nie było reklam, ostatnio nagrywałem Scareface (zaczynał się okolo 1 w nocy) i reklamy były - krótkie to fakt ale były i to dwie

Leon_B_Fink

..no zdarzają się zonki ;) ja oglądałam ostatnio "bang-bang you're dead" - powtórkę ok 1 w nocy i reklam nie było :D.. .

.ale jeśli dają już takie wstawki - to jest to jakaś reklama no i jaki film dadzą niedługo i już :)