Czy ktoś może z Państwa wie gdzie jest plan programów powtarzanych w tym cyklu. Na stronie TVN nic o tym nie ma. Czy powtarzają wtedy również filmy, a jeśli to jak, w kolejności jakiej były danego dnia? Jeśli ktoś wie coś o tym to prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję. Czasami po prostu nie włączę nagrywania w odpowiednim czasie i powtórka filmu bardzo by mi pomogła.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Integrysta

Do tego pasma zaliczane są wyłącznie archiwalne produkcje własne stacji. Jeśli TVN ma zamiar powtórzyć nocą jakiś film to pisze o tym normalne w programie, jeśli będzie to powtórka jakieś współczesnej audycji również, natomiast jeśli będzie to program archiwalny to w ramówce znajdziemy jedynie wpis "Nic straconego". Z jednej strony TVN-owi należy się pochwała, bo w przeciwieństwie do konkurencji, która najczęściej w tym czasie puszcza jedynie bezsensowne testcardy, oni wymyślili nocny cykl, który umożliwia obejrzenie programów z dzieciństwa, a z drugiej źle, że nie piszą co konkretnie w danym dniu mają zamiar puścić ze swojego archiwum. Jeśli komuś zależy na obejrzeniu konkretnej audycji to ma problem, bo musi zarywać sen, aby skontrolować czy jego ulubiony program z dawnych lat nie jest przypadkiem retransmitowany. Obecnie powtarzają: "Usterkę", "Naukę jazdy", "Kto was tak urządził?" i "Bez montażu". Ja osobiście czekam na powtórki programu popularno-naukowego "Nie do wiary", ale nie wiem czy jest sens sprawdzania, bo już podobno to było powtarzane w tym paśmie, a ja z niewiedzy wszystkie odcinki przespałem.