Czy ktoś może z Państwa wie gdzie jest plan programów powtarzanych w tym cyklu. Na stronie TVN nic o tym nie ma. Czy powtarzają wtedy również filmy, a jeśli to jak, w kolejności jakiej były danego dnia? Jeśli ktoś wie coś o tym to prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję. Czasami po prostu nie włączę nagrywania w odpowiednim czasie i powtórka filmu bardzo by mi pomogła.
Do tego pasma zaliczane są wyłącznie archiwalne produkcje własne stacji. Jeśli TVN ma zamiar powtórzyć nocą jakiś film to pisze o tym normalne w programie, jeśli będzie to powtórka jakieś współczesnej audycji również, natomiast jeśli będzie to program archiwalny to w ramówce znajdziemy jedynie wpis "Nic straconego". Z jednej strony TVN-owi należy się pochwała, bo w przeciwieństwie do konkurencji, która najczęściej w tym czasie puszcza jedynie bezsensowne testcardy, oni wymyślili nocny cykl, który umożliwia obejrzenie programów z dzieciństwa, a z drugiej źle, że nie piszą co konkretnie w danym dniu mają zamiar puścić ze swojego archiwum. Jeśli komuś zależy na obejrzeniu konkretnej audycji to ma problem, bo musi zarywać sen, aby skontrolować czy jego ulubiony program z dawnych lat nie jest przypadkiem retransmitowany. Obecnie powtarzają: "Usterkę", "Naukę jazdy", "Kto was tak urządził?" i "Bez montażu". Ja osobiście czekam na powtórki programu popularno-naukowego "Nie do wiary", ale nie wiem czy jest sens sprawdzania, bo już podobno to było powtarzane w tym paśmie, a ja z niewiedzy wszystkie odcinki przespałem.